Urremme

Urremme
Begræns dine resultater
Sorter efter
57 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
CLUSE
CLUSE

Minuit Strap Sunny Yellow Stripes

DKK 134,03 DKK 223,38 -40%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgCLUSE
CLUSE

Strap Mesh 20 mm

DKK 333,97 DKK 372,55 -10%
gratis gave

ikke gyldig ved salg


Urremme

Trends kommer og går, og det betyder, at der er flere og flere typer materialer og farver, der kan kombineres vha. de forskellige remme til dit ur. Fordelen ved udskiftelige urremme er, at du kan tilpasse dem til din egen personlige stil eller et unikt outfit. De kan skræddersys til en aften i byen, en afslapningsdag eller til et mere forretningspræget look. Alt er muligt. Du kan vælge et nyt look til dit håndled, lige når du vil. Og hos The Little Green Bag er vi glade for at kunne hjælpe dig med det.


Køb billige urremme

De billige urremme hos The Little Green Bag fås i forskellige størrelser: 18 mm og 16 mm. Farverne kan også kombineres i det uendelige, og hos The Little Green Bag kan du helt sikkert finde de rigtige remme i en lang række farver. Tænk bare på farver som chokoladebrun, metal, mørkegrå, hvid, blå, mørkerød, guldbelagt og mange flere farver.

Remmene fra KOMONO er hippe og trendy omkring dit håndled. KOMONO er et cool brand med farverige ure, der nok skal give dig en farveindsprøjtning i en grå verden. KOMONO har styr på alle trends og tilbyder hver sæson de mest sofistikerede, stilfulde og fremfor alt nyttige typer tilbehør. Friske farver, smukke mønstre og funktionalitet i en perfekt kombination i alle deres ure. KOMONOs verden med dens retrofuturistiske tilbehør er stimulerende for alle sanser. KOMONO har ingen restriktioner, regler eller mål. Alt er muligt, alt er tilladt i KOMONOs univers.

Strap Silver Coloured Mesh 16 mm fra KOMONO er en trendy urrem, som du nemt kan sætte på dit KOMONO-ur. Du kan let give dit yndlingsur en moderigtig opdatering. Den sølvfarvede meshrem er lavet af rustfrit stål og har en bredde på 16 mm. Meshremmen kan også justeres ved hjælp af et praktisk kliksystem. Husk dit urs størrelse, når du køber en urrem. Vi har også remme på 20 mm.

KOMONO bliver ved med at genopfinde sig selv, og det er en drøm, der fortsætter i det uendelige. KOMONO. Berejst, munter og vovet. Vi udfordrer dig til at sprænge rammerne. Besøg os på The Little Green Bag.


Miks og match urremme fra CLUSE

Urene fra CLUSE er oppe i tiden, og med de udskiftelige remme skal disse ure nok komme til at passe til ethvert moderne look. CLUSEs enorme sortiment består af en lang række moderne og inspirerende ure med urremme i metal og andre typer i forskellige størrelser og farver. Urremmene fås i guld, sølv og rosaguld i enten læder eller mesh. Remmene kan let skiftes ud vha. det enkle kliksystem. På den måde kan du skabe masser af nye looks!

Du laver hurtigt og nemt en unik stil med sidste nye CLUSE-kollektion. Miks og match dine yndlingsfarver og materialer med de udskiftelige remme. Takket være brandets mangfoldighed findes der en flot rem til enhver smag. Du kan nemt skabe din egen personlige stil med CLUSE. Urremmene er nemme at udskifte. Hver serie har sin egen kollektion af urremme, hvor du kan vælge mellem remme af læder eller rustfrit stål.

Hold nøje øje med CLUSEs sortiment, særligt når der er kampagnetilbud og limited edition-versioner.


Bestil dine urremme online

Har du fundet en urrem i vores webshop, som du er faldet for? Så bestil din favorit online. Du oplever alle fordelene, og med få museklik er du den lykkelige ejer af dit nye stykke tilbehør.