Laptop taske taske

Laptop taske taske

Computertrolleys

Er din laptop din mest værdifulde ejendel på alle forretningsrejser? Køb en computertrolley! En computertrolley er super praktisk, hvis du rejser langt og ofte med din laptop. En computertrolley beskytter din laptop på rejsen og har plads nok til dine dokumenter eller personlige ejendele. Hjulene gør den nem at transportere. En af de pæneste computertasker, du kan tage med på en rejse.


Computertrolleys til alle

Computertrolleys er stereotype i deres businesslook som en taske til forretningsfolk. De er ikke kun til mænd, men også til kvinder. Alle tasker har deres egen laptop størrelse. Hos The Little Green Bag tilbyder vi computertrolleys i størrelserne 15.6 tommer og 17.3 tommer.

Vores kollektion af computertasker vokser hele tiden og bliver mere og mere attraktiv for kvinder. Det er vigtigt, at computertrolleyen er en modevare og ikke kun til at medbringe din laptop. Vil du hellere medbringe din laptop i en taske? Så er vores kollektion af computertasker perfekt til dig.


Hvorfor en computertrolley?

En computertrolley har mange fordele. Den opbevarer ikke kun din laptop, men også alt dit andet kontorudstyr. Tænk på ting som din oplader, madpakke, tegnebog, noter, nøgler og dokumenter. Et andet frynsegode er, at du ikke skal bære på alle dine ting, fordi hjulene gør den lettere at transportere. Trolleyen er ideel til en dag på arbejdet, til en rejse, når du skal med offentlig transport eller som håndbagage. Multifunktionel. Hvem kunne ikke tænke sig det?


Computertrolley kollektion

The Little Green Bag har et bredt udvalg af computertrolleys fra mærker såsom Delsey, Alassio og Eastpak. De findes i forskellige størrelser, designs og farver. Computertrolleys er lavet, så de passer til laptopstørrelserne. På den måde kan du finde en computertrolley, der passer til din laptop. Udover rummet til din laptop er der andre rum til dine andre ting. Dette er en stor fordel ved computertrolleyen. På den måde skal du ikke medbringe flere tasker. Uanset hvad computertrolleyen vejer, er den nem at medbringe. Hjulene gør det muligt at trille computertrolleyen til alle de steder, du skal besøge. Dette gør trolleyerne meget behagelige og praktiske.

Computertrolleys fra Delsey er utroligt populære. Disse er ikke kun praktiske til en dag på arbejdet, men er også ideelle som håndbagage. Computertrolleys findes i forskellige størrelser og farver. Dette sikrer, at du altid finder et design, der imødekommer dine behov. Forlad dit hus praktisk med en computertrolley fra Delsey!


Bestil computercovers online

Har du set din fremtidige computertrolley i vores webshop? Du finder med garanti noget, der passer til dig og din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag!