Ringe

Ringe
Begræns dine resultater
Sorter efter
322 artikler

weergave

Michael Kors
Michael Kors

Kors MK

v.a. DKK 759,41 DKK 962,15 -21%

CLUSE
CLUSE

Essentielle Hexagon Ring

DKK 100,62 DKK 335,26 -70%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgFossil
Fossil

Chevron

DKK 335,63

Michael Kors
Michael Kors

Premium

DKK 962,15


Skagen
Skagen

Elin

DKK 335,63gratis gave

ikke gyldig ved salgRinge

Ringe er både superelegante og seje smykker. Med en smuk ring sikrer du dig, at dine hænder tager sig godt ud. Ringe giver dit outfit et anderledes look og udtryk. Ringe fås i mange former og størrelser. Hos The Little Green Bag finder du ringe, der passer til din stil. Der findes ringe i alle modeller, farver og styles. Vælg en flot, diskret ring eller et rigtigt blikfang. På den måde kan du nemt sætte ringene sammen til et unikt look. Ringe er ikke kun sjove at have selv, men er også en herlig gave. Når du forærer en ring væk, giver du en særlig, unik og værdifuld gave. Mange ringe har en smuk betydning. Derfor giver du meget mere end blot en ring. Oplev hele sortimentet af ringe fra de bedste brands hos The Little Green Bag.


Ringkollektion

Leder du efter en ring? Her finder du de smukkeste ringe fra forskellige topbrands som TI SENTO – Milano, My Jewellery, Orelia og A Beautiful Story. Alle brands har deres egen stil, og det er det, der gør dem så unikke. Det betyder også, at disse brands nemt kan kombineres på kryds og tværs. Gør dit outfit komplet med de smukke ringe fra vores kollektion. De fås i sjove modeller og tidløse farver såsom sølv, guld og rosaguld. Udover de flotte basisringe findes der også masser af smukke farvevarianter. Nogle modeller har en flot farvet sten. Gør dit outfit komplet med de smukkeste ringe. Find den perfekte ring hos The Little Green Bag. Miks og match alle brands med hinanden for at opnå et unikt look.

Ringe fra My Jewellery er en uundværlig del af nutidens modescene. My Jewellery er et velkendt brand blandt unge og gamle. Udover ringe indeholder sortimentet mange andre typer smykker. Det gør det muligt for dig at kombinere alle smykker i sortimentet. Vælg en dejlig, diskret ring, og sæt den sammen med andre. Det gør det sjovt at mikse og matche flere ringe. Hvilken ring er din favorit?


Ringe som gaver

Ringe er ikke kun herlige gaver til dig selv, men også til andre. Køb eksempelvis en smuk ring til din mor, din bedste ven eller din kæreste. Se ringene fra A Beautiful Story. Disse ringe bliver leveret i smukke gaveæsker og har alle deres helt egen betydning.


Mål størrelsen på ringen.

Når du køber en ring online, vil du naturligvis gerne sikre dig, at den passer. Så skal du ikke bytte den, hvis ikke den gør. Hvis ikke du kender din fingerringstørrelse i forvejen, er der forskellige måder at finde frem til den på. Den nemmeste måde er at måle den indre diameter af en ring, der sidder godt. Den kan måles med et målebånd eller en skydelære. Hvis du når frem til 17 mm, er ringstørrelsen også 17.

Bemærk, at hver finger er forskellig, og desværre kan man ikke opgive standardmål. Der er flere faktorer, der medfører, at størrelsen kan variere. Tænk eksempelvis på varme og kulde. I varmt vejr hæver dine fingre måske lidt, hvilket får ringen til at sidde tættere.


Bestil din ring online

Har du fundet en flot ring? Du finder altid det, der passer bedst til dig og din stil. Bestil din vare online, og oplev alle fordelene. Med få museklik er du den stolte ejer af et dejligt nyt produkt. Vi behandler din ordre med det samme. Hvis du afgiver din ordre en hverdag før kl. 12, afsendes den samme dag!