Pakning Cubes

Pakning Cubes

Pakkeposer

Er du et rodehoved, og kan du aldrig finde noget i din kuffert? Eller har du supermeget styr på tingene? Så har vi noget, du kan glæde dig over, nemlig pakkeposer. Disse praktiske opbevaringsposer sørger for, at du kan rejse i god ro og orden og udnytte pladsen i din kuffert optimalt. Du finder pakkeposer hos The Little Green Bag i mange forskellige størrelser med hver sin funktion. Der findes særlige poser til bikinier, tilbehør, undertøj og sko. Pakkeposerne sørger for, at alle dine ting bliver holdt adskilt, hvilket er meget hygiejnisk. På den måde bliver dit tøj ikke beskidt, når skoene opbevares i samme kuffert. Pakkeposer sørger for masser af orden i din kuffert. På den måde kan du nemt inddele alle dine sager i kategorier, så du nemt kan finde dem igen i kufferten. Desuden sørger pakkeposerne også for, at du kan pakke din kuffert så billigt som muligt. Og hvem er ikke glad for det? Jo mere, du kan have med på farten, jo bedre!


Pakkeposer fra SUITSUIT

Pakkeposerne fås i samme stil og farver som Fabulous Fifties-kufferterne fra SUITSUIT, så de passer perfekt til denne kufferttype. Pakkeposerne fra SUITSUIT fås i tre forskellige størrelser. Den mindste pose er til dine mindste ejendele, som f.eks. dine sokker. Den lidt større størrelse, den mellemste pakkepose, er beregnet på undertøj eller lette beklædningsgenstande. Den største af pakkeposerne er perfekt til større stykker tøj eller hele sæt. Et par bukser, en maxikjole, en varm sweater eller et tykt tørklæde – der er plads til det hele i denne store pakkepose. Takket være disse pakkeposer kan du nemt finde dine ting i din kuffert, og samtidigt sikre dig, at du ikke mister noget. Du kan også bruge vasketøjsposerne til nemt at adskille dit snavsetøj fra det rene tøj. Det sørger for, at din kuffert og dine ejendele holdes lækre og friske, og du vender afslappet hjem, fordi du ved præcis, hvilket tøj, der skal til vask. Takket være ventilationssystemet bliver unødig luft trykket ud af posen, så du udnytter pladsen i kufferten optimalt. Det giver dig mulighed for at tage mange ting med dig, og du behøver ikke foretage vanskelige valg. Det er alle tiders!


Kollektion af pakkeposer

Udover SUITSUIT har også Fjällräven, Herschel Supply Co. og The Little Green Bag pakkeposer i deres sortiment. Disse mærker tilbyder pakkeposer i forskellige størrelser. Du kan vælge små, medium eller store. På den måde får du et sæt, der passer til din kuffert. Pakkeposerne passer perfekt til kufferterne og/eller taskerne fra de respektive mærker. Du kan således altid udnytte opbevaringspladsen i din kuffert eller taske optimalt. Udover det praktiske ved pakkeposer er de også superhygiejniske. Ved at adskille og underopdele dine ting er du sikker på, at alting ligger pænt og ordentligt uden at blive plettet. Det er også ideelt, når du vender hjem fra en rejse og præcist ved, hvad der skal vaskes. Se det brede sortiment af pakkeposer hos The Little Green Bag, og tag på en organiseret rejse.


Bestil dine pakkeposer online

Har du set et flot sæt pakkeposer? Bestil din vare online, og oplev alle fordelene. Med få museklik er du den stolte ejer af et dejligt nyt produkt. Vi behandler din ordre med det samme.