Indkøbsvogn

Indkøbsvogn

Indkøbsvogne

Hader du at købe dagligvarer? At bære disse alt for tunge tasker. Det skal du ikke længere, fordi indkøbsvognene gør comeback. De er ideelle, når du handler dagligvarer. The Little Green Bag har et bredt udvalg af indkøbsvogne. De har et praktisk design med flere rum. De har endda kroge, så du kan vippe indkøbsvognene og du behøver ikke bøje dig ned for at lægge dine dagligvarer i vognen. Desuden har indkøbsvognene håndtag, som du kan bruge til at løfte dem op. Vognene er praktiske og ser godt ud. De pæne mønstre giver et smart look. Vælg et pænt mønster eller simple farver, og køb dine dagligvarer med stil. Gå på opdagelse i vores kollektion af indkøbsvogne hos The Little Green Bag.


Indkøbsvogn

Indkøbsvognene findes i forskellige størrelser og former, så det er nemmere at bære dine ting. Der er modeller, som er specielt designet til at bære tremmekasser, flasker eller papkasser. Det er vigtigt at være opmærksom på vognenes maksimale vægtkapacitet. De fleste vogne kan bære op til 50 kg.


Indkøbsvogne fra Reisenthel

Reisenthel er et af de mærker, der skaber nyt liv i indkøbsvognen. De har gjort det ved hjælp af kreativitet, modernitet og innovativt design. Vognene fra Reisenthel triller lydløst ned ad gaden. Vognene har kroge, så du ikke behøver at bøje dig ned, når du lægger dine dagligvarer i. De fleste vogne har også en skulderstrop. Dette gør, at du f.eks. kan bære vognen op ad trappen. Kollektionen fra Reisenthel består af praktiske produkter i god kvalitet. Der er mønstre, farver og designs til alle.


Bestil computercovers online

Har du fundet en pæn indkøbsvogn? Du finder med garanti noget, der passer til dig og din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag!