Gavekort

Gavekort

Gavekort

At give en god gave kan være rigtig svært. Det du synes om, falder måske slet ikke i en andens smag. Heldigvis rammer du med et gavekort til The Little Green Bag altid plet! Og det smukke er, at det er en gave, som du kan give i alle mulige situationer.
 

En original gave til alle

Hvad end det er til venner eller familie eller til din bedste vens nabo, som har passet din guldfisk i en uges tid. Der er ikke noget, der siger "Tillykke", "Tak" eller "Held og lykke" som et gavekort fra The Little Green Bag.


Hvad giver du en kollega?

Også på arbejdet er der af og til brug for en gave. Det kan være en kollegas fødselsdag, barsel, bryllup eller måske går en kollega gennem mange år på pension. Måse vil du glæde dine medarbejdere med en flot julepakke eller en pakke til en anden lejlighed. Her er et gavekort til The Little Green bag også en god løsning! Med sådan et gavekort kan hver enkelt nemlig shoppe med hjertet. Fra bletasker til pragtfulde punge eller smarte laptoptasker eller bare et par glade sokker - mulighederne med disse gavekort er uendelige.

På arbejdspladen fungerer gavekortene desuden også fremragende til partnere.


Vilkårene

- vores gavekort kan både bruges online og i butikkerne.
- De har ubegrænset holdbarhed.
- Gavekortene kan bruges i kombination med udsalg og tilbud.
- Gavekortene kan ikke byttes til kontanter.
- Når gavekortet indleveres ved køb af en artikel og den efterfølgende returneres, gives det beløb tilbage, som er betalt med gavekortet, i form af et nyt gavekort.


Bestil dit gavekort online

Et gavekort fra The Little Green Bag bestiller du ganske enkelt online med et beløb du selv vælger. Vi går direkte i gang med din bestilling og sender den til dig. Vil du bestille flere gavekort, for at bruge dem til partnergaver eller julepakker? Tag da kontakt til Marketing: [email protected].