Anti-tyveri rygsække

Anti-tyveri rygsække

Anti-tyveri rygsække

Du kan undgå, at dine værdifulde ejendele bliver stjålet, hvis du bruger en anti-tyveri-rygsæk! Anti-tyveri-rygsækken er designet på en måde, som gør den ekstra svær at åbne for tyve. Rygsækkens lynlåse og rum er skjulte. Desuden er rygsækkene lavet af materiale, der kan modstå gennembrydning, så de ikke kan skæres op. De fleste af disse rygsække har også et RFID-system. Dette system sikrer, at dine kort ikke kan aflures. Desuden er rygsækkene praktisk designet, og de fleste af dem har oven i købet et USB-kabel. Anti-tyveri-rygsækkene har masser af praktiske rum. På den måde kan du opbevare alle dine ejendele sikkert. Det gør anti-tyveri-rygsækken til en god ven, når du er på farten.

Udover at være ekstremt sikre er disse anti-tyveri-rygsække også rigtigt flotte. The Little Green Bag har et bredt udvalg af anti-tyveri-rygsække. Anti-tyveri-rygsække er kendetegnet ved deres slanke udseende og smukke, enkle farver. På den måde er rygsækkene ikke kun sikre, men også alletiders til hverdagsbrug. Rygsækkene er velegnede til arbejdsbrug, rejser eller i hverdagen.


Anti-tyveri-rygsække fra XD Design

XD Design er en spydspids inden for anti-tyveri-rygsække. Rygsækkene har alle de ovenfor nævnte kvaliteter. Desuden har de et alarmsystem, der er forbundet til en app. De tre knapper på skulderstroppen er beregnet til at tænde eller slukke for alarmen og til at sende en nødbesked til en kontakt, som du har valgt i appen.

XD Design byder på flere modeller. XD Design Bobby-rygsækkene er rigtige beststellers. De fås i forskellige størrelser, herunder lille, mellem og stor.  Anti-tyveri-rygsække fra BG Berlin. Udover XD Design er BG Berlin et andet brand, der har specialiseret sig i anti-tyveri-rygsække.

BG Berlin anses for at være næste generation af anti-tyveri-rygsække. Du kan genkende dette brand på det stilfulde design. Rygsækkene har et slankt udseende og fås i forskellige enkle farver. De mange opbevaringssteder til dine ejendele gør dette til en praktisk rygsæk, som også er meget rummelig. Rygsækkene har masser af opbevaringsrum med ét stort rum til en bærbar computer. Det gør rygsækkene fra BG Berlin ideelle til rejsebrug eller arbejde. De er supervelegnede til at have med på farten. Rygsækkene fra BG Berlin er kendetegnet ved deres anti-tyveri-detaljer. Rygsækkene har rum, som ikke kan ses udefra. Det gør dem yderst velegnede til opbevaring af dine vigtige og værdifulde ejendele. Disse rum er afskærmede for tyve og lommetyve. Rygsækken har også USB-kabel og et specielt rum til din telefon og pung. Disse rum er RFID-beskyttet, så dine kort ikke kan aflures. BG Berlin-rygsækkene kan bruges af både mænd og kvinder som en smart og praktisk taske.


Køb en anti-tyveri-rygsæk

Kan du godt lide at føle dig tryg, når du er på farten? Så køb en anti-tyveri-rygsæk i vores webshop. Så snart du har indsendt din ordre, går vi i gang med at behandle den. Alle varer bliver omhyggeligt pakket og sendt så hurtigt som muligt. Vil du gerne se fordelene ved en anti-tyveri-rygsæk i virkeligheden først? Så kig forbi en af vores forretninger.