Tøj

Tøj
Begræns dine resultater
Sorter efter
131 artikler

weergave

Shiwi
Shiwi

Triangle Bikini Bondi Beach

DKK 104,10 DKK 208,13 -50%

Stutterheim
Stutterheim

Stockholm Mini

DKK 650,66 DKK 1.301,30 -50%


Stutterheim
Stutterheim

Stockholm Mini

DKK 650,66 DKK 1.301,30 -50%

gratis gave

ikke gyldig ved salg

Trixie
Trixie

Sweater Whippy Weasel

DKK 245,95 DKK 297,07 -17%

Trixie
Trixie

Pyjama 2 pieces Tiny Turnip

v.a. DKK 236,93 DKK 275,06 -14%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


Trixie
Trixie

Onesie Short

DKK 179,95
Trixie
Trixie

Pyjama 2 pieces Whippy Weasel

v.a. DKK 244,12 DKK 275,06 -11%

Trixie
Trixie

Pyjama 2 pieces Brave Bear

v.a. DKK 239,29 DKK 275,06 -13%


Trixie
Trixie

Poncho - Mrs. Rabbit

DKK 275,10 DKK 319,38 -14%

gratis gave

ikke gyldig ved salg

Trixie
Trixie

Poncho - Mr Fox

DKK 283,49 DKK 319,38 -11%

Trixie
Trixie

Bathrobe , 1-2 yr - Mr. Fox

DKK 323,14 DKK 371,43 -13%

Trixie
Trixie

Poncho - Mrs. Elephant

DKK 286,29 DKK 319,38 -10%Tøj

Nu kan du også bestille det flotteste tøj fra The Little Green Bag. Vores kollektion af jakker, cardigans og badetøj vokser hele tiden, så du vil overhovedet ikke have svært ved at finde et pænt oufit. Vi har tøj til alle årstider i vores kollektion. Sommer eller vinter, du finder det hos The Little Green Bag. Du kan nemt matche dit tøj året rundt med tilbehør, sko og tasker fra vores hjemmeside. Vi har det perfekte tilbehør, der får dig igennem alle årstider; sommer, efterår, vinter eller forår.


Regntæt

Sørg for at være fuldstændig regntæt med vores store kollektion af regntøj. Vælg den bedste kvalitet, og køb en skøn jakke eller bukser fra et af vores bedste mærker. Jakkerne fra Rains, Herschel, Stutterheim og mange andre mærker er perfekte til at klare et lokalt nedbør. Fordi vi i vores lille land alt for tit har disse tunge nedbør, er en regnfrakke et musthave i alle garderober. Sæt dine regnfrakker sammen med fine regnbukser, så kommer du altid tørskoet frem til din destination.


I al slags vejr

Efter regn kommer solskin, men i Danmark har vi ofte besøg af det kolde vejr. Denne vinter kan du være fuldstændig forberedt på de koldeste temperaturer med en smuk vinterfrakke fra Fjallraven eller Rains. Disse jakker er foret og perfekte til koldt vejr. Hos The Little Green Bag lader vi dig bestemt ikke være alene i dette kolde vejr! Match dit vintertøj med et pænt tørklæde, en trendy hat og handsker for at starte dagen helt vintertæt.


Sol, hav og sand

Hos The Little Green Bag er vi selvfølgelig ikke kun modstandsdygtige over for kulden. Nej, vi er også helt klar til sommeren! Med den bedste kollektion af bikinier og badetøj fra Shiwi bliver det dig, alle taler om denne sommer. Tag afsted med en af vores miks og match bikinier, eller nyd solen i en moderne badedragt. Vi har naturligvis også smukke badedragter fra My Jewellery i vores kollektion. Miks og match dine foretrukne My Jewellery smykker og hårtilbehør til kvinder med en af disse smukke badedragter til et unikt look på stranden eller ved poolen. Nu kan sommeren bare komme an!


Samarbejde med Zusss

Udover de bedste tasker, tilbehør og tegnebøger fra det berømte hollandske mærke Zusss, sælger The Little Green Bag nu også det nyeste tøj fra Zusss. De nyeste jakker, sko og tørklæder er her allerede, så du kan allerede shoppe nu. Kollektionen fra Zusss på The Little Green Bag er udvidet med kjoler og bukser, så du altid kan være klædt i et komplet outfit fra Zusss. Hele Zusss-kollektionen bruger naturlige farver og gode materialer. Dette gør kollektionen smuk og genkendelig. At designe med hjertet, det er hvad Zusss handler om!


Købt tøjet nemt online

Har du set dit nye outfit på vores hjemmeside? Fantastisk! Bestil det så hurtigt som muligt, så du kan være sikker på, at du kan iføre dig det hurtigt. Vi begynder at arbejde på din ordre så hurtigt som muligt, så du får den leveret så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller på en hverdag før kl. 12, sendes din ordre samme dag! Bedre bliver det ikke! Hvis du bestiller en vare, der ikke er salg, og du bruger mere end 100 euro, giver The Little Green Bag dig også en gratis gave med din ordre. Super sjovt! Bliv klar på denne årstid med The Little Green Bag.