Nøglepunge

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Nøglepunge

Mister du altid dine nøgler i din store taske, jakke eller lomme? Det er et almindeligt og ofte tilbagevendende problem. Det er derfor, man har opfundet nøglepunge. Med en nøglepung kan du opbevare din nøgler på en smart måde ét sted. Du kan også komme dine nøgler og din telefon i den samme taske, uden at skulle bekymre dig om, at nøglerne ridser telefonen, når du har dem i en nøglepung. Praktiske tegnebøger designet til dine nøgler. The Little Green Bag har et bredt udvalg af nøglepunge. Disse etuier fås i mange modeller, farver og styles. Kombiner nøglepungen med en taske fra det respektive brand. På den måde kan du mikse og matche alle styles i én uendelighed. Vil du hellere have ét rigtigt godt sæt? Så vælg en nøglepung, der matcher din taske.


Kollektion af nøglepunge

Nøglepunge fås i alle typer materialer såsom læder, syntetisk læder eller plastik. De mest berømte klassiske modeller af nøglepunge er fra Castelijn & Beerens. Læderet giver denne nøglepung et smart og særegent look. Det gør nøglepungen fra Castelijn & Beeren egnet til forretningsbrug eller sammen med andre lædervarer. Nøglepungene fra Castelijn & Beerens er geniale at sætte sammen med taskerne fra samme kollektion. På den måde får du et matchende sæt.

Orbitkey er et brand, der går højt op i multifunktionalitet. De forsøger at omdanne den almindelige nøglering til et stilfuldt og multifunktionelt stykke tilbehør. Ikke alene kan du sætte nøgler i Orbitkey, men også USB-nøgler og øloplukkere kan sidde i denne nøglepung.

Nøglepungen fra Cowboysbag bør heller ikke mangle i kollektionen. Nøglepungene er kompakte og lavet af læder af høj kvalitet. Desuden kan nøglepungene kombineres med taskerne fra Cowboysbag for at skabe et fuldstændigt look og et smukt sæt. Nøglepungene er lavet af høj kvalitet og fås i smukke ensfarver. Disse matcher perfekt de andre varer fra dette mærke. Hvilken farve er din favorit?

Nøglepungene fra LouLou Essentiels bør heller ikke mangle. Der er en nøglekæde på disse. Dette gør det nemt at hænge dem på din taske eller nøglering. Nøglepungen er af kompakt størrelse og passer perfekt til taskerne fra LouLou Essentiels. Pungene er lavet af læder af høj kvalitet og har små rum. Her kan du nemt gemme mønter, sedler eller kort.

Nøglepungene fra MyK Bags er også fine. Disse nøglepunge er superfunktionelle og stilfulde. Nøglepungene er lavet af smukt læder og findes desuden i smukke ensfarver. Pungen matcher taskerne fra dette mærke. Dette giver dig mulighed for at kombinere dem godt med hinanden for at få et fuldstændigt look. På trods af den lille størrelse er der nok plads til nogle mønter og sedler. Der er også plads til en række kort.


Bestil din nøglepung hos The Little Green Bag

Fandt du en nøglepung, som du pludselig blev forelsket i? Vent ikke længere. Bestil nøglepungen online. Du vil finde ud af alle vores ydelser sammen med bestillingen, såsom en hurtig og gratis levering, sikker online-bestilling og levering i en pæn pakke med et fint kort. Hvis du bruger mere end € 100 - i vores webshop, modtager du desuden en gratis gave fra os!