Strømpebukser

Strømpebukser
Begræns dine resultater
Sorter efter
87 artikler

weergave

Oroblu
Oroblu

Magie Panty Lycra Shine 20 Denier

v.a. DKK 73,76 DKK 96,34 -23%

Lil Atelier
Lil Atelier

Rakel Wool Pantyhose Lil

v.a. DKK 74,89 DKK 126,40 -41%


gratis gave

ikke gyldig ved salg
Oroblu
Oroblu

Sensuel 30

DKK 103,78gratis gave

ikke gyldig ved salg


Oroblu
Oroblu

Moony Panty

DKK 140,98

gratis gave

ikke gyldig ved salgStrømpebukser

Vil du gerne iføre dig søde kjoler og nederdele om vinteren? Det vil vi gerne! Du bliver klar til vinteren med de sejeste strømpebukser. Hos the Little Green Bag kan du købe de bedste strømpebukser fra mærket Oroblù året rundt. Selv om sommeren er strømpebukser et hit. For sommeren på de nordlige breddegrader er ikke altid fantastisk. Derfor har vi også tyndere strømpebukser, som er perfekte til forår og sommer. Man vil naturligvis gerne være modebevidst både om vinteren og om sommeren, og på den måde kan du sikre dig, at du altid ser godt ud.


Forskellige slags denier

Det er ofte en udfordring at vælge den rigtige tykkelse i denier, når det handler om strømpebukser. Man vil jo gerne have, at ens strømpebukser er et flot tilbehør til ens tøj. Tykkelsen på strømpebukser angives i denier. Det er antallet af tråde pr. kvadratmillimeter. Så jo større antal denier, jo tykkere er strømpebukserne.

Tykkelsen på et par strømpebukser afhænger ofte af årstiden. Man vil jo ikke så gerne gå rundt i for tykke strømpebukser, når det er varmt i vejret. Hos The Little Green Bag sælger vi strømpebukser i 20, 40 og 80 denier. Strømpebukser i 20 denier er gennemsigtige strømpebukser, hvor man stadig kan se benene igennem. Gennemsigtige strømpebukser er nemme at sætte sammen med resten af dit tøj. Strømpebukser i 40 denier er i kategorien halvgennemsigtige strømpebukser. Her kan man se en smule af den gennemsigtige effekt. Strømpebukser i 80 denier er i kategorien uigennemsigtige strømpebukser og virker også tætsiddende.

Kollektionen fra Oroblù består af alle mulige typer tights. Der er bla. Cloe Panty i 20 denier. Det er et par trendy strømpebukser i en sammensætning af 83 % polyamid, 9 % elastan og 8 % polypropylen. De gennemsigtige strømpebukser har et flot prikket mønster.

Thee Tulle Panty Lycra i 20 denier er gennemsigtige strømpebukser med en tylstruktur. Det vil sige, at de minder om gaze. Materialesammensætningen er en blanding af 78 % nylon og 22 % elastan. Disse strømpebukser emmer af elegance.

Tricot Panty Lycra Micro Fishnet er også nogle helt anderledes flotte strømpebukser med hulmønster. Disse strømpebukser har elastik i taljen, så de er behagelige at have på.

Different Panty Lycra Opaque i 80 denier er de helt rigtige strømpebukser til koldere dage. Takket være de flade sømme og bomuldskilen føles strømpebukserne som et ekstra lag hud. De fås i tre forskellige farver.

Magie Panty Lycra Shine i 40 og 20 denier er halvgennemsigtige strømper med en let skinnende effekt. Disse strømpebukser er også udstyret med forstærkninger i tåen, så der er minimal risiko for, at de løber. Den gennemsigtige del af strømpebukserne, de flade sømme og bomuldskilen sørger for, at de er særligt behagelige at have på. Strømpebukserne fås i tre farver: admiral (dybblå), negre (skinner brunt) og singapour (skinner brunt/gråt).

Se det store udvalg af strømpebukser fra topmærker hos The Little Green Bag. Hvilke strømpebukser er din nye favorit?


Bestil dine strømpebukser online

Har du set dine nye strømpebukser i vores webshop? Så bestil dem hurtigt, inden de bliver udsolgt. Selvfølgelig vil du gerne kunne tage dine yndlingsstrømpebukser på både om sommeren og om vinteren. Vi behandler din ordre med det samme, så du kan være sikker på, at du modtager din nye yndlingsvare så hurtigt som muligt.