RFID beskyttet

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
145 artikler

weergave


Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38

Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38


Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14


Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14


Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38


Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38

gratis gave

ikke gyldig ved salgSecrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38

Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38


gratis gave

ikke gyldig ved salg
Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14gratis gave

ikke gyldig ved salg

Secrid
Secrid

Cardprotector

DKK 223,38

Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14


Secrid
Secrid

Cardslide

DKK 447,14


RFID-beskyttet

Indholdet af din tegnebog er af stor værdi for mange mennesker. Derfor er det vigtigt at beskytte din tegnebog ordentligt. Den nye tidsalder med kreditkort indebærer visse risici. Bankkort, kreditkort, id-kort og kort til offentlig transport kan aktiveres, aflæses og kopieres inden for en meters afstand, uden at man bemærker det. Det kræver god beskyttelse: RFID-blokerende tegnebøger Disse tegnebøger er ofte meget følsomme, fordi folk ved, at der er mange kort i dem. Med en RFID-blokerende tegnebog behøver du aldrig mere frygte at blive afluret igen. På den måde kan du nemt tage på farten med din tegnebog og alle dine vigtige kort.


Radio-Frequency Identification (RFID)

Radiofrekvensidentifikation er en teknologi, der opbevarer og læser information fra RFID-tags på lang afstand. Den bruges blandt andet til tyverialarmer i tøj, adgangskontrol og lagerstyring. Desuden findes disse RFID-tags også i bankkort, kreditkort og kontaktløse smartkort. Takket være disse RFID-tags er det blevet meget nemmere og hurtigere at betale. Så RFID er faktisk en form for kontaktløs kommunikation.


RFID-tegnebøger

En RFID-tegnebog beskytter dine kort mod at blive afluret. En RFID-beskyttet tegnebog blokerer for de forkerte radiobølger, så du trygt kan bruge dine kort og holde dine følsomme oplysninger sikrede. En RFID-kortbeskytter har et tyndt aluminiumslag, som beskytter dine kort mod at blive afluret. På den måde skal du ikke være nervøs for, om din RFID-blokerende tegnebog bliver afluret. Det er genialt til daglig brug, og når man rejser.


RFID-blokerende tegnebogsbrands

Secrid er det primære brand, når det handler om RFID-tegnebøger. I alle tegnebøger fra Secrid er der en kortbeskytter, som beskytter de følsomme oplysninger på dine kort. De sikre Secrid-tegnebøger fås i forskellige designs: Cardprotector, Miniwallet, Slimwallet og Twinwallet. Hver udgave har sine egne fordele. Udover de praktiske ting, som står øverst på Secrids liste, er Secrids modeller også supersjove. Secrid har mange flotte ensfarvede modeller, men også legende mønstre. På den måde er der en perfekt Secrid til alle. Vælg den Secrid, der passer til alle dine ønsker og præferencer. Takket være det store sortiment finder du altid en Secrid, der passer til din stil. Vælg en flot, stærk farve. Det vil få dig til at skille dig ud, og du finder nemt din tegnebog i tasken. Men er du ude efter en virkelig tidløs tegnebog? Så vælg en dejlig neutral farve, og sæt den sammen med alle dine tasker og outfits. Se hele det store sortiment hos The Little Green Bag.

Et andet mærke, der benytter RFID-beskyttelse i tegnebøger, er lædervaremærket Castelijn & Beerens. De har folie i tegnebøgerne, så dine kort bliver også RFID-blokeret i en Castelijn & Beeren-tegnebog. Udover denne beskyttelse er tegnebøgerne fra Castelijn & Beeren fremstillet i læder af høj kvalitet. Det sikrer, at tegnebøgerne holder i årevis. Kombiner tegnebøgerne fra Castelijn & Beeren med din taske. På den måde får du et komplet look, og du kan sætte enkeltdelene smukt sammen. Gå stilfuld og beskyttet ud af døren med din RFID-blokerende tegnebog fra Castelijn & Beeren.


Bestil din RFID-blokerende tegnebog online

Har du fået øje på din fremtidige RFID-blokerende tegnebog i vores webshop? Bestil denne tegnebog online. Hvis du bestiller din RFID-tegnebog på en hverdag inden kl. 12.00, bliver den afsendt samme dag!