Mønt punge

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
44 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Eton Mini CC Flap Coin Pocket

DKK 372,76 DKK 521,35 -29%

LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Pearl Shine

DKK 204,96 DKK 409,84 -50%

Mister Miara
Mister Miara

Rue Wallet

DKK 89,35 DKK 223,38 -60%


Resfeber
Resfeber

Moreno Card wallet

DKK 89,28 DKK 148,80 -40%

Resfeber
Resfeber

Moreno Card wallet

DKK 89,28 DKK 148,80 -40%

Ted Baker
Ted Baker

Garcia

DKK 367,32 DKK 440,05 -17%


Ted Baker
Ted Baker

Jorjio

DKK 387,33 DKK 440,05 -12%

Ted Baker
Ted Baker

Jorjio

DKK 440,05
gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgMøntpunge

En møntpung er et nostalgisk produkt. Hvem har ikke haft en lille møntpung som sin første tegnebog? Møntpungen indeholdt en håndfuld mønter til is, en tivolitur eller småindkøb. Den gode nyhed er, at disse tider kan genopleves, fordi det nu igen er blevet topmoderne at bruge møntpunge. The Little Green Bag har et bredt udvalg af møntpunge i mange stilarter, farver og modeller. På den måde kan alle finde en pung, der passer til deres personlige stil.


Møntpunge

Den mest almindelige møntpung har bøjlelukning. Men der findes mange forskellige farver og typer af møntpunge. Rigtigt mange af dem har lynlåslukning. På den måde opbevares mønterne sikkert og falder ikke så nemt ud. Desuden er mange møntpunge små og kompakte. De er derfor nemme at have med i enhver type taske. Udover let at kunne være i din taske har flere modeller også en nøglering. Takket være nøgleringen kan pungen nemt sættes fast i dit nøgleknippe eller din taske. En mulighed for at få en superpraktisk nøglepung! Der er noget for enhver smag. De mest populære modeller inden for denne type tegnebøger er:

Møntpung med bøjlelukning: møntpunge med bøjlelukning er indbegrebet af møntpunge. The Granny fra Becksöndergaard er et perfekt eksempel på denne type velkendte møntpung. Pungen åbnes og lukkes med bøjlesystemet.

Møntpung med lynlås: Møntpungen med lynlås er den mest almindelige pung. Alle dine mønter og nogle foldede pengesedler kan let opbevares og lukkes inde med lynlåsen. Disse modeller er nemme og praktiske i brug. – Møntpung med trykknap: Møntpunge med trykknaplukning er topmoderne. Den smukke guld- eller sølvfarvede trykknap er blikfanget på denne model. – Møntpung med kæde: Møntpungen med kæde kan sættes i dit nøgleknippe som en nøglering. På den måde kan du på praktisk vis opbevare din tegnebog og dine nøgler samme sted. Møntpungen kan også fastgøres til andre kroge eller stropper.


De mest populære brands inden for møntpunge

De små møntpunge er så populære, at de indgår i sortimentet hos forskellige modehuse. De mest populære brands inden for møntpunge er:
– Små tegnebøger fra Cowboysba
– Små tegnebøger fra LouLou Essentiels
– Små tegnebøger fra The Little Green Bag
– Små tegnebøger fra Becksöndergaard.

De små tegnebøger fra Cowboysbag kan let kendes på deres smukke læder. Tegnebøgerne er, ligesom taskerne fra Cowboysbag, af høj kvalitet. Derfor passer tegnebøgerne supergodt til taskerne fra Cowboysbag. På den måde kan disse varer nemt sættes sammen til et helstøbt look.

De små tegnebøger fra LouLou Essentiels skal heller ikke mangle i samlingen. Disse små tegnebøger passer perfekt til taskerne fra samme mærke. De små tegnebøger er udstyret med en praktisk nøglering. På den måde kan du nemt sætte dem fast i dit nøgleknippe. Så har du altid mønter lige ved hånden. Genialt!


Bestil din møntpung online

Har du set din kommende møntpung i vores webshop? Køb denne møntpung online. Hvis du bestiller din møntpung på en hverdag før kl. 12.00, bliver den afsendt samme dag. Så kan du lynhurtigt tage din nyerhvervelse i brug.