Returnering

Vilkår

Du kan returnere dine varer inden for prøveperioden på 30 dage. Dette gælder også for udsalgsvarer. Når den af The Little Green Bag leverede artikel ikke sendes tilbage inden for 30 dage efter modtagelse, anses artiklerne for at være accepteret.

Vi accepterer kun returnerede artikler, der:
 • returneres i den originale emballage
 • er ubeskadiget og ubrugt
 • er frankeret tilstrækkeligt
 • indeholder en returbon
 • indeholder alle de gaver, der indgår i bestillinger på over € 100,-

 • Hvis artiklerne er ubrugte og ubeskadigede og returneret korrekt, så refunderer The Little Green Bag den betalte pris (eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger og gaveservices) senest inden for 30 dage efter modtagelsen af de returnerede artikler.

  Vejledning

 • Log ind på din konto.
 • Gå til returneringer i "Min konto
 • Angiv hvilke artikler, du vil returnere. Følg instruktionerne på webstedet.
 • Udfyld returformularen inklusiv returnummer.
 • Klip formularen af og tilføj den til pakken og luk pakken godt. Følg nu instruktionerne på formularenReturn my Parcel.

 • Ved indlevering af pakken ved en pakkeservice, modtager du en kvittering for forsendelse fra dem, på det står der en trackingcode. Sørg for, at du bevarer det bevis godt. Hvis du har spørgsmål om din returnering, kan vi bede om dette bevis, for at undersøge hvad status er for din returnering.

  Omkostninger returnering

  Er du ikke tilfreds med dit køb? Så kan du returnere det til os. Pak din bestilling altid godt ind og tilføj returformularen. Du modtager returformularen, når du har registreret din returnering via www.thelittlegreenbag.dk. Der er tre måder at returnere din bestilling til os på:

  1. Bring din pakke til en af PostNords posthuse. Så betaler du € 10,- i returneringsomkostninger. Bevar kvittering for forsendelse.

  2. Betal selv for at sende pakken til vores returadresse med en pakkeservice, du selv vælger.

  3. Passer din returnering igennem brevsprækken? Så kan du sende den med almindelig porto til vores returadresse. Bevar din kvittering for forsendelse.

  Eventuelle omkostninger for brug af vores gaveservice refunderes ikke ved en returnering.

  Er artiklen ikke tilfredsstillende

  Hvis artiklen er ubrugt og ubeskadiget og den er returneret korrekt og til tiden, refunderer The Little Green Bag den betalte pris eksklusiv forsendelsesomkostninger og/eller omkostninger for gaveservicen senest inden for 14 dage efter modtagelsen af de returnerede artikler. For den del, der eventuelt er betalt med et gavekort fra The Little Green Bag, modtager du en kupon fra The Little Green Bag.

  Har du modtaget en defekt, mangelfuld eller beskadiget artikel

  Hvis du mod forventning modtager en forkert eller beskadiget artikel, kan du i første omgang tage kontakt til kundeservice via vores kontaktformular under "Klag over artikel". Send i forbindelse med en beskadiget artikel altid et billede med af problemet og meld tydeligt bestillingens fakturanummer. Vi bytter artiklerne gratis. Det er ikke nødvendigt at registrere artiklen via retursystemet.