Regnbukser

Regnbukser

Regnbukser

Regn, sol, regn, sol. Indimellem ved man ikke, hvordan vejret bliver. Den ene dag stråler solen fra en skyfri himmel, og den næste dag vælter regnen ned. Men bare rolig Vi hos The Little Green Bag skal nok sørge for, at du kommer tørskoet frem uanset hvad. Ikke alene har vi de dejligste regnfrakker i vores sortiment, men også de flotteste regnbukser. Sæt farverne sammen, eller vælg en dejlig farvekombination. Det er alt sammen muligt med regnbuksekollektionen fra The Little Green Bag.


Regnbukser fra Rains

Nu byder dit yndlingsmærke inden for regnvejrsudstyr også på de flotteste regnbukser. Kollektionen fra Rains bliver større og større, og nu har man også tilføjet regnbukser. Regnbukserne fra Rains er lavet til at blive brugt af både mænd og kvinder, så alle kan bruge dem. Det er jo helt vildt praktisk! Så uanset om du er på udkig efter regnbukser til kvinder eller mænd, kan du nemt bestille dem hos The Little Green Bag.

Regnbukserne fra Rains er lavet af polyester og PU, så de er tætte i regnvejr. Bukserne kan justeres ved hjælp af snoren i taljen, og de er også forsynet med elastik, så de ikke så nemt glider ned under gang eller cykling. Og det er naturligvis meget praktisk. Benene har også elastik, så de snævrer ind forneden og sidder behageligt til omkring benene. Så har du ikke vide bukseben, som kan sidde fast i noget, eller som du kan falde i. Sikkerhed frem for alt! Bukserne har en vandtæt lomme, hvor du sikkert kan opbevare din telefon, nøgler eller kortholder, når du er på farten. Ikke alene kommer du til at se stilfuld ud i dine regnbukser, men også dine ejendele kommer frem i tør tilstand.

Har du allerede et par flotte regnbukser? Så sæt dem sammen med en skøn regnfrakke. Har du ikke en regnfrakke? Så skynd dig at bestille en så hurtigt som muligt. Vi har et stort udvalg af regnfrakker.


Størrelser

Er du i tvivl om din størrelse? Det har vi fuld forståelse for hos The Little Green Bag. Det er også ret svært at vælge en størrelse inden for regnbukser. Derfor ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt. Nogle af bukserne er udstyret med en størrelsesoversigt. På den måde kan du nemt måle alt og bestille den perfekte størrelse. Eftersom bukserne er lavet til begge køn, anbefaler vi, at du som kvinde måler nøje efter. Det er muligt, at størrelsen på regnbukserne til kvinder er en smule større end dem til mænd.

Er du stadig usikker? Det er ikke noget problem. Vi tilbyder gratis forsendelse (på ordrer over 50 euro) og også gratis returnering. Du er velkommen til at bestille to størrelser, så du er sikker på at få den rigtige størrelse. Det er nemt nok at returnere den overskydende gennem vores online registreringssystem. Hvis du har nogen spørgsmål i denne forbindelse, bedes du kontakte vores kundeservice via telefon, e-mail eller chat.


Bestil regnbukser online

Har du fundet dine nye yndlingsregnbukser i vores sortiment? Superduper! Bestil dem hurtigt, inden de bliver udsolgt. Hos The Little Green Bag mener vi, at det er vigtigt, at du får din ordre så hurtigt som muligt.