Flap tegnebøger

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
49 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Ted Baker
Ted Baker

Bita

DKK 598,66 DKK 857,73 -30%

Ted Baker
Ted Baker

Bita

DKK 613,61 DKK 857,73 -28%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salg

Kipling
Kipling

Money Land

DKK 372,18O My Bag
O My Bag

Cardholder

DKK 186,46Foldbare tegnebøger

Foldbare tegnebøger kan anses for at være en slags bror eller søster til tegnebøger med lynlås. Den eneste forskel er, at møntrummet ikke lukkes med en lynlås men med en flap med en trykknap eller magnetlås. Flappen er tegnebogens kendetegn. Denne tegnebog er en meget praktisk model. Tegnebøgerne er ofte meget rummelige. På denne måde er der plads til mange kort, sedler og småpenge. Det sikrer, at du nemt kan holde alle dine vigtigste kort på samme sted. De fleste tegnebøger passer perfekt til taskerne. Det gør det muligt for dig at sætte alle disse ting sammen og opnå et ensartet look. Forlad hjemmet med stil med en praktisk og smuk overgangstegnebog.


Foldbare tegnebøger

Foldbare tegnebøger fås i forskellige farver og størrelser. Den mest almindelige model blandt tegnebøgerne ser ud til at være en tegnebog med lynlås. Den har et mellemstort eller stort rum, og indeni er der flere rum til sedler og mønter. De større overgangstegnebøger er normalt store nok til også at rumme din mobiltelefon. Så ikke alene er tegnebogens funktion opfyldt, men den er også et trendy stykke tilbehør eller en clutch. The Little Green Bag har et bredt udvalg af overgangstegnebøger fra forskellige brands. Der er altid en tegnebog, der passer perfekt til alle dine ønsker og din stil.


Populære brands inden for overgangstegnebøger

Mærkerne Castelijn & Beerens, Cowboysbag, Liebeskind, LouLou Essentiels og O My Bag har flest foldbare tegnebøger i deres kollektioner. Udover disse brands fører designerbrands som Michael Kors og Guess naturligvis også overgangstegnebøger. The Bag Queen er et eksempel på en tegnebog fra LouLou Essentiels. Denne tegnebog er et ægte must, for du kan bruge Bag Queen som en clutch og som en crossbody takket være den aftagelige og justerbare rem. Ladies Wallet fra Castelijn & Beerens er et eksempel på en klassisk tegnebog. Denne lædertegnebog har en flap med bøjlelukning. Kombiner denne tegnebog med alle dine smukke tasker.

De foldbare tegnebøger fra Cowboysbag skal helt sikkert heller ikke mangle i samlingen. Disse tegnebøger passer som fod i hose til taskerne fra samme mærke. Tegnebøgerne er let genkendelige på kvalitetslæderet og den smukke ensfarvede finish. Sæt disse tegnebøger sammen med taskerne fra dette brand eller fra et andet brand. Hvilken variant er din favorit?

De foldbare tegnebøger fra O My Bag er også rigtige tidløse tegnebøger, som holder i årevis. De foldbare tegnebøger er lavet af læder af bedste kvalitet og fås i smukke ensfarvede nuancer. I denne type tegnebog er der plads til mønter, sedler og mange kort. Kombiner denne stilfulde tegnebog med en lækker taske fra samme mærke.

Tegnebøgerne fås i mange forskellige designs. Så kan du vælge en smuk basisfarve, som du ikke bliver træt af lige med det samme. Disse farver er normalt nemme at sætte sammen med alle dine tasker. Så matcher din tegnebog altid din taske. Men synes du, at nogle af taskerne i din taskesamling er lidt kedelige? Så vælg en sjov og iøjnefaldende tegnebog! Det giver en munter effekt, og så får du lyst til at tage pungen op af tasken! De fleste tegnebøger er i høj kvalitet.


Bestil din foldbare tegnebog online

Det har aldrig været sjovere eller nemmere at købe foldbare tegnebøger som hos The Little Green Bag. Har du fundet en tegnebog, du kan lide? Så kan du nemt og hurtigt bestille den i vores webshop. Hvis du bestiller din foldbare tegnebog på en hverdag inden kl. 12.00, bliver den afsendt samme dag.