Bletasker

Du er 3 trin fra at finde den perfekte taske
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
53 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Cowboysbag
Cowboysbag

Diaper Bag Huyton

DKK 633,82 DKK 1.267,57 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Changing Pad

DKK 37,14 DKK 74,21 -50%


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Strand Duffle Diaper Bag

DKK 707,82 DKK 969,23 -27%

Cowboysbag
Cowboysbag

Changing Pad

DKK 37,14 DKK 74,21 -50%

Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Nova Sprout

DKK 738,45 DKK 969,53 -24%


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Nova Sprout

DKK 738,57 DKK 969,53 -24%

The Little Green Bag
The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set

DKK 242,25 DKK 484,43 -50%


The Little Green Bag
The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set

DKK 290,66 DKK 484,43 -40%gratis gave

ikke gyldig ved salg

MYOMY
MYOMY

My Paper Bag Baby

DKK 2.237,18


gratis gave

ikke gyldig ved salg


Bletasker

Alle, der har små børn, ved, hvor praktiske bletasker er. Du kan naturligvis også have alt det, dit barn behøver, når I er på farten, som f.eks. bleer, flasker og ekstra sparkedragter, i en almindelig taske. Men vi anbefaler forældre at bruge en bletaske. Fordelen er, at du kan opbevare alt på en praktisk måde uden problemer, og du har alting lige ved hånden, når der opstår en eventuel nødssituation. Taskerne har specielle rum til opbevaring af flasker, bleer og sutter. På den måde behøver du ikke hele tiden lede efter det, du skal bruge. De fleste af vores bletasker indeholder også et skifteunderlag. Det kan hurtigt og nemt gøres rent. Foret i bletaskerne er lavet af det samme materiale og kan lige så nemt gøres rent. Det er særligt praktisk, hvis en flaske skulle være utæt.

Bletasker er ideelle, når du har din baby med på farten. Taskerne kan bruges både som bletaske og som hverdagstaske. Vores sortiment omfatter de smukkeste bletasker fra Fabienne Chapot, MYOMY og Cowboysbag. Du skal bare finde ud af, hvilken en du kan lide, som også passer til dit budget og øvrige ønsker. Vi har lavet en nøje udvælgelse af de bedste brands, som er kendt for at producere tasker af høj kvalitet.

Du kan opbevare hvad som helst i disse tasker. De har forskellige rum til flasker, sutter, krammedyr, tøj, bleer og meget mere. Med bletaskerne fra Fabienne Chapot og Cowboysbag får du også et gratis og praktisk skifteunderlag til den lille. MYOMY har også en særlig linje med bletasker. Se MYOMY My Paper Bag Baby. Den velkendte My Paper Bag-model, men i en særlig udgave til mødre. Denne taske har mange rum, hvor du nemt kan opbevare alle dine babyting.

The Little Green Bag har også multifunktionelle bletasker fra det veganske mærke Matt & Nat. Din fremtidige bletaske er fremstillet af gode materialer, er robust monteret og sikrer, at du altid har nødvendighederne til baby lige ved hånden. Takket være Matt & Nats unisex-farver kan bletaskerne bruges af både fædre og mødre. Det er helt perfekt.

Bletaskerne fra Studio Noos er nytilkomne i sortimentet. Disse tasker er totalt hypede i øjeblikket. Med deres sjove mønstre og bløde fleecemateriale får du mulighed for at gå rundt med en virkelig trendy bletaske. For mange mødre er denne taske også ideel, fordi den er så dejligt stor. Tasken har kun ét stort rum. Her kan du nemt opbevare alle dine sager og nødvendigheder. Det bløde stof giver sig, så du nemt kan tage endnu mere med på farten. Det dejlige ved denne trendy bletaske er, at den ikke kun er en ideel taske til mødre. Det er også alle tiders taske at have med på en tur til stranden eller i supermarkedet, når der skal handles dagligvarer. Det betyder, at du altid kan bruge tasken fra Studio Noos til hverdag!

Udover de praktiske skuldertasker har Herschel Supply Co. også nogle helt perfekte rygsække, der er specielt udformet som bletasker. Disse rygsække indeholder mange rum, hvor du nemt får plads til alle dine ejendele. Udover de mange rum leveres taskerne også med et gratis skifteunderlag. Rygsækkene fra Herschel er også fantastiske, fordi de fås som unisex-modeller. Så kan både mødre og fædre se supertrendy ud med denne bletaske.


Bestil en bletaske online

Har du fundet den perfekte bletaske til dig og din lille guldklump, så I kan opbevare alle de ting, som I kan tænkes at få brug for? Bestil den online nu. Hurtigt og sikkert! Vi pakker den pænt og sørger for, at du får den så hurtigt som muligt.