Moneybands

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Pengebælter

Pengebælter er praktiske elastikbånd, som du kan bruge sammen med din kortholder. En kortholder er en tegnebog med plads til mange kort. På den måde behøver du ikke slæbe rundt på en stor tegnebog, og du kan nemt have alle dine vigtigste kort ved hånden. Et pengebælte er meget praktisk at bruge sammen med kortholderen. Pengebælter er lavet af elastisk materiale og kan placeres omkring kortholderen. Du kan nemt fastgøre ekstra penge eller et visitkort bag elastikken. Pengebæltet optager ikke ekstra plads og er meget kompakt i størrelsen. Det passer perfekt til kortholderen fra Secrid.


Pengebælter fra Secrid

Vil du gerne kunne opbevare mere sammen med din kortholder fra Secrid? Det er muligt med et pengebælte Pengebæltet fra Secrid er en praktisk tilføjelse til Secrids kortholder i form af et elastikbånd. Du kan nemt sætte det omkring din Secrid-tegnebog. Et sjovt og originalt stykke tilbehør til forskellige tegnebøger. Elastikbåndet af stof kan bruges til at opbevare rede penge og visitkort bag kortholderen eller til at sætte to kortholdere sammen med. Elastikbåndet holder alting på rette plads. Det sikrer, at alle dine vigtige ejendele bliver holdt på plads.

Pengebælterne fra Secrid fås i forskellige udgaver, så du altid kan finde et pengebælte fra Secrid, der passer til din personlige stil. Vi fører disse styles: Cobalt, Pergola, Central park, Groove, Highway, Pier, No entry, Concrete og Light stream. Pengebælterne fra Secrid kan bruges sammen med alle kortholdere fra dette mærke. Vælg en flot farve, der passer til din stil. Det giver din kortholder et unikt look!

Du finder dit perfekte pengebælte hos The Little Green Bag.


Bestil et pengebælte online

Har du fundet et praktisk pengebælte? Du finder altid det, der passer bedst til dig og din stil. Bestil din vare online, og oplev alle fordelene. Med få museklik er du den stolte ejer af et dejligt nyt produkt. Vi behandler din ordre med det samme. Hvis du bestiller på en hverdag før kl. 12.00, bliver din vare sendt samme dag.