Final Sale: Last week 70% discount

CLUSE

CLUSE
Begræns dine resultater
Sorter efter
241 artikler

weergave

CLUSE
CLUSE

Essentielle Set of Two Fine Bracelets

DKK 335,88 / DKK 268,70 -20%

BESTIL NU
CLUSE
CLUSE

5 Link Strap 16 mm

DKK 373,24

BESTIL NU
CLUSE
CLUSE

5 Link Strap 16 mm

DKK 447,96

BESTIL NU

CLUSE
CLUSE

5 Link Strap 16 mm

DKK 447,96

BESTIL NU
CLUSE
CLUSE

5 Link Strap 16 mm

DKK 447,96

BESTIL NU

CLUSE
CLUSE

CW0101208004

DKK 896,30

BESTIL NU


CLUSE
CLUSE

La Vedette Strap Mesh Silver Plated

DKK 223,80 / DKK 179,04 -20%

BESTIL NU

CLUSE

Meet CLUSE! Disse moderigtige ure tikker for livet, mens du uden besvær ser ud som en fashionista med et ur fra Cluse på håndleddet.
 

CLUSE La Bohème: gør dit ur til et statement


Urkapslerne fra de La Bohème-serien er oversize (38 mm) på den stillige måde. Samtidigt har urene smukke detaljer, som tilfører dit outfit et dristigt og smagfuldt touch.

CLUSE Minuit: En hyldest til nattelivet


Minuit-urkapslerne fra CLUSE er noget mindre (33 mm) end dem fra La Bohème, men lige så smukke. De elegante modeller i denne serie bliver midtpunktet i al den skønhed som en aften kan tilbyde: en smuk stjernehimmel, den første date, eller mindet om aftener, som føltes uendelige. Det subtile design gør, at dette ur passer godt i sådanne situationer. En fin detalje: på urskiven stå tallet 12 med romertal.

CLUSE Pavane: en fornemmelse af luksus


De sofistikerede modeller i Pavane-serien i CLUSE-kollektionen har små gnistrende krystaller på urskiven. Det giver uret et feminint og luksuriøst look. Det forstærkes af armbåndene, som er fine og detaljerede. Urkapslerne er som hos La Bohème-urene 38 mm.

CLUSE La Roche: et kunstværk på håndleddet

!
Hvis du hellere vil se, hvad klokken er på et finurligt kunstværk, er urene i La Roche-serien et udmærket valg. Inde i kapslen (38 mm) finder du rigtig marmor. Så har du altid har et stykke af naturen med dig. Takket være denne detalje kan du være sikker på, at ingen har nøjagtigt det samme ur, som det du bærer om håndleddet.

Add some colour!


Dette urmærke byder på en omfattende kollektion af dameure igennem The Little Green Bag. De er udstyrede med metal- eller læderremme, i meget forskellige farver. Rosaguld er en trend, som ofte går igen, men der er naturligvis også de farver, som aldrig bliver umoderne: sølv, guld, sort og brun. Vil du hellere have en iøjnefaldende farve? Vi har dem også i gråt, grønt, blåt, rosa ... Vi kan fortsætte lidt endnu, men du har fattet det: Der er masser af valgmuligheder!

Forær et CLUSE dameur


Dameurene er meget populære takket være de trendy design og overkommelige priser. Det er derfor ekstra sjovt at forære et CLUSE ur.

Bestil CLUSE ure


Har du fundet et CLUSE ur, som matcher din stil og smag? Bestil den på nettet hos The Little Green Bag. Vi sørger for, at dameuret leveres med lynets hast til dig.