Trefoldstegnebøger

Du er 3 trin fra at finde den perfekte taske
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
28 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Ted Baker
Ted Baker

Jensina

DKK 521,26 / DKK 387,22 -26%

Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Carisma Tri Fold Zip Wallet

DKK 520,88 / DKK 260,48 -50%

LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Girl Boss Gold

DKK 260,26 / DKK 182,22 -30%


LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Vintage Croco

DKK 260,26 / DKK 182,22 -30%

LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

Creditcard Etui Lovely Lizard S

DKK 223,02 / DKK 156,15 -30%

Cowboysbag
Cowboysbag

Purse Warkley

DKK 520,88 / DKK 364,58 -30%


LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Queen

DKK 446,42 / DKK 312,49 -30%

LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Queen

DKK 446,42 / DKK 312,49 -30%

LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Queen

DKK 446,42 / DKK 267,85 -40%


LouLou Essentiels
LouLou Essentiels

SLB Lovely Lizard

DKK 409,19 / DKK 204,63 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Purse Cole

DKK 595,35 / DKK 297,71 -50%

Guess
Guess

Cathleen Slg Pocket Trifold

DKK 439,34 / DKK 409,19 -7%


Matt & Nat
Matt & Nat

Farre Dwell

DKK 446,42

Matt & Nat
Matt & Nat

Farre Dwell

DKK 461,68


gratis gave

ikke gyldig ved salg


Guess
Guess

Cathleen Slg Pocket Trifold

DKK 439,34 / DKK 351,47 -20%Trefoldstegnebøger

Trefoldstegnebøger kendetegnes ved de tre foldbare flapper. På grund af de tre flapper har trefoldstegnebogen plads nok til alle dine kort, sedler, mønter og kvitteringer. Det praktiske design gør tegnebogen pæn. En trefoldstegnebog er fuldstændig med på moden med brugen af muntre farver og materialer. Der er en dejlig trefoldstegnebog til enhver stil på The Little Green Bag. Kombiner trefoldstegnebøgerne med de smukke tasker, som The Little Green Bag kan tilbyde, eller som du har i din egen kollektion. På den måde har du et pænt sæt, der passer sammen. Det brede sortiment har mange modeller, farver og stilarter. På denne måde er der altid en trefoldstegnebog, der imødekommer alle dine behov.


Forskellen mellem trefoldstegnebøger og dobbeltfoldede tegnebøger

Umiddelbart kunne man sige, at bortset fra enkelte bogstaver i navnet er der ingen forskel på trefoldstegnebøger og dobbeltfoldede tegnebøger. Men det er der! En trefoldstegnebog er et nummer større end den dobbeltfoldede. Dette fremgår også af navnet. Man kan høre, at trefolds har tre 'flapper' og en dobbeltfoldet har to 'flapper'. Den dobbeltfoldede tegnebog foldes kun én gang, så der er kun én overlapning mellem tegnebogens to halvdele. En trefoldstegnebog er opdelt i tre dele, så der er to overlapninger. En anden forskel er, at trefoldstegnebogen er tykkere og derfor ikke passer i lommen.


Kollektion af trefoldstegnebøger

Kollektionen af ​​trefoldstegnebøger består af forskellige typer læder, kunstlæder og veganske tegnebøger. Disse tegnebøger fås i de muntre farver: gul, grøn, lyserød, rød, blå og brun.

Designermærket Furla har tegnebogen Metropolis Small Trifold i sin kollektion. Denne trefoldstegnebog er meget populær på grund af de friske farver og den enkle model. Kombiner tegnebogen fra Furla med de smukke tasker fra dette mærke. Farverne er fuldstændig skræddersyet til den og passer perfekt til de andre varer fra dette mærke.

Men også Pablita Wallet Small Cabana Essential fra Liebeskind får smilet frem på dit ansigt. Eller den klassiske Carisma Tri Fold Zip Wallet i læder fra Castelijn & Beerens. Du vil også klare dig godt med denne vare. Castelijn & Beerens har tegnebøger af høj kvalitet lavet af smukt læder. Tegnebøgerne er meget tidløse og perfekte at kombinere med taskerne fra dette mærke. Dette giver dig mulighed for en uendelig kombination med tegnebøger fra Castelijn & Beerens. Hvilken tegnebog er din favorit?

The Little Green Bag har et bredt sortiment af trefoldstegnebøger. Så der er noget til enhver. Vælg til en tidløs basisvare eller et fedt mønster. Det er alt sammen muligt. Kombiner tegnebogen med taskerne fra din taskekollektion. Vælg en dejlig kraftig farve eller et mønster og find din tegnebog nemt i din taske. Vil du hellere have en tidløs vare? Så vælg en smuk ensfarvet, som du vil elske de kommende år. Der er i det mindste en dejlig trefoldstegnebog til alle, der passer til alle dine ønsker og stilarter. Se vores omfattende kollektioner.


Bestil din trefoldstegnebog på The Little Green Bag

Har du fundet en trefoldstegnebog, du er blevet forelsket i? Vent ikke længere. Bestil trefoldstegnebogen online. Du vil finde ud af alle vores ydelser sammen med bestillingen, såsom en hurtig og gratis levering, sikker online-bestilling og levering i en pæn pakke med et fint kort. Hvis du bruger mere end € 100 - i vores webshop, modtager du desuden en gratis gave fra os!