Regnbeskyttelse

Regnbeskyttelse

Regnbeskyttelse

Et regnslag til din rygsæk er den ideelle beskyttelse mod regn. Med et regnslag forbliver dine ejendele med garanti tørre og uskadede. Et regnslag er ikke bare nyttigt til et cykeltur i regnen, men også som beskyttelse, når du rejser. Regnslaget sørger for, at der ikke kommer vand ind i rygsækken. Der følger en lille taske med regnslaget til at putte det ned i. Når du ikke har brug for regnslaget, kan du opbevare det heri. Regnslaget har en praktisk snor, så du kan sætte det tæt fast til din taske. Vælg en passende eller lys farve, der får din taske til at skille sig ud.

The Little Green Bag har et bredt udvalg af rygsække. Tænk på dagrygsække, computerrygsække, vandrerygsække og anti-tyveri-rygsække. Alle disse bruges dagligt. Det ville være en skam, hvis disse beskadiges af kraftigt regn eller rejser. Regnslag dækker fuldstændigt dette problem og sikrer, at din rygsæk og indholdet heri forbliver tør. På den måde bliver din rygsæk ved med at se ny ud. Beskyt din favorit rygsæk med et regnslag fra vores kollektion.


Regnslag fra Fjällräven

Regnslag fra Fjällräven giver ideel beskyttelse til en rygsæk fra Fjällräven på mellem 16 og 28 liter. Elastiksnoren sikrer, at regnslaget bliver siddende i stormvejr. Regnslaget har også praktiske håndtag på siderne, så du nemt kan transportere rygsækken. Regnslaget kan nemt opbevares i en lille taske. På den måde behøver du ikke ekstra plads til dit regnslag. Med den lyse farve bliver du mere synlig i trafikken. Vil du hellere have en rolig farve? De findes også. På den måde kan du matche farven med din rygsæk fra Fjällräven.


Regnslag fra XD Design

Regnslag fra XD Design giver perfekt beskyttelse til din rygsæk fra XD Design. Regnslaget kan foldes nemt, hvilket gør det nemt at transportere. Regnslaget beskytter din rygsæk mod uvejr eller rejse. Dine ejendele forbliver tørre og uskadede. Regnslaget er lavet af vandtæt materiale. Dette materiale giver din rygsæk fra XD Design ekstra beskyttelse. Regnslag fra XD Design findes i smukke, enkle farver, der passer perfekt til din rygsæk fra XD Design.


Bestil dit regnslag online

Har du fundet et fedt regnslag? Du kan altid finde noget, der passer til din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag!