Badedragter

Badedragter
Begræns dine resultater
Sorter efter
21 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Badetøj

Er du også klar til mere sommer, lige så snart den går på hæld? Med det dejligste badetøj fra topmærker er du klar til mere sommer om vinteren. Hos The Little Green Bag kan du købe det bedste badetøj fra topmærker som Shiwi året rundt. Naturligvis vil man gerne være modebevidst på stranden, så sørg for altid at tage dig godt ud. Køb de seneste kollektioner i en af vores butikker og på vores webshop. The Little Green Bag har alt, du kan drømme om til en dejlig sommer. Find et bredt udvalg af badetøj hos The Little Green Bag.


Badetøj til kvinder

Badetøjet i vores sortiment sørger for, at du er helt klar til stranden eller swimmingpoolen næste sommer. Du kan nyde sommeren fuldt ud i en af vores badedragter. Vælg f.eks. en af de smukke badedragter fra My Jewellery. Dette skønne badetøj fås i forskellige farver og størrelser. Badedragterne har supersøde sløjfer på skuldrene og de fineste striber. Badedragten har det passende navn Striped Swimsuit. Foretrækker du noget, der er lidt vildere, så er High Neck Cool Crochet-badedragten måske noget for dig. Det er et perfekt valg til en herlig dag ved poolen eller kysten. Lej en båd, og vis dit glamourøse look frem. Den høje halskant gør badedragten meget komfortabel, og du kan nyde varmen i fulde drag. Er du en vaskeægte beachbabe? Så er badedragten Shiwi Beachbabe perfekt til dig. Denne badedragt har en udringet ryg og en flot farve, så man ikke kan undgå at lægge mærke til dig på stranden, der hvor du tilbringer din solrige sommer. Den ultimative afslapningsferie.


Shiwi Summer

Ikke alene fører vi de sødeste badedragter fra Shiwi. Vi har også et flot udvalg af bikinier. Vælg eksempelvis den flotte Bikini Wrap Top Tropical Flower denne sommer. På den måde skal du nok få folk til at vende sig om. Mangler du også det perfekte badetøj til din mand, ven, far eller bror. Eller måske badetøj til din søn eller datter, bror eller søster eller nevø eller niece? Så er The Little Green Bag det rette sted for dig. Vi fører ikke kun et bredt udvalg af badetøj til kvinder. Vi har også perfekte badebukser til mænd og supersjove badebukser, bikinier og badedragter til børn. Tag ud i sommerlandet sammen med Shiwi i år!


Altid den sidste nye kollektion

Badetøjskollektionen fra The Little Green Bag bliver hvert år fyldt op med det sidste nye. Kollektionerne fra Shiwi og andre mærker bliver således suppleret med de seneste varer og tilbehør. Det er naturligvis den bedste tid på året. På den måde lever du op til dit bedste om sommeren. De sidste nye kollektioner er fantastiske, og vi glæder os til dem. Det bedste tidspunkt at købe nyt sommertøj på er nu! Sæt alle dine sommeroutfits sammen med de smukke badedragter i vores kollektion. Hvilken er din favorit?


Bestil dit badetøj online

Har du set din nye badedragt i vores webshop? Så skynd dig at bestille den, inden den bliver udsolgt. Du vil naturligvis gerne gå sommeren i møde i din yndlingsbadedragt. Vi behandler din ordre med det samme, så du kan være sikker på, at du får dit nye uundværlige sommertøj så hurtigt som muligt.