Nederdele

Nederdele
Begræns dine resultater
Sorter efter
17 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Selected Femme
Selected Femme

Alexis Mid Waist Midi Skirt B

v.a. DKK 392,20 DKK 595,37 -34%

Guess
Guess

Elisabeth Skirt

DKK 371,78 DKK 743,57 -50%

NA-KD
NA-KD

Belted PU Mini Skirt

DKK 171,04 DKK 342,01 -50%


Zusss
Zusss

Hippe rok met knopen

DKK 133,90 DKK 446,21 -70%

Scotch and Soda
Scotch and Soda

Girls All-over printed skirt

DKK 223,14 DKK 446,21 -50%

Zusss
Zusss

Rok Met Ruffle

DKK 267,73 DKK 446,21 -40%


Zusss
Zusss

Rok Met Ruffle

DKK 267,73 DKK 446,21 -40%Guess
Guess

Lorella Skirt

DKK 520,27


Nederdele

Alle kvinder har en nederdel, der er fantastisk at have på i alle sammenhænge. Bare fordi du ikke bruger bukser, betyder det ikke, at det ikke skal være behageligt. Hos The Little Green Bag kan du nu købe de bedste nederdele fra Zusss og andre mærker. På den måde kommer du altid til at se godt ud i en af de sødeste nederdele i vores sortiment. Vi har en stil, der passer perfekt til enhver kvinde. Har du brug for en ny nederdel til dit forretningsmøde? Eller vil du hellere ud med vennerne og finde den perfekte nederdel til lejligheden? Så find din nye nederdel hos The Little Green Bag. Nederdele kan sættes sammen med en flot top eller en pæn T-shirt for et elegant look. Men i koldere vejr er det også dejligt at bruge en lækker sweater sammen med nederdelen. På den måde kan du bruge din nederdel året rundt. Genialt!


Vidunderlige Zusss

Kollektionen fra Zusss hos The Little Green Bag bliver udvidet i nærmeste fremtid med alle mulige former for beklædning, men du kan allerede bestille de smukkeste nederdele hos os nu. Vi bruger naturlige farver og fine materialer i hele kollektionen fra Zusss. Dette gør kollektionen til en smuk, genkendelig helhed. Søstrene fra Zusss er vilde med design fra hjertet! Du kan naturligvis også kombinere de søde nederdele med en fed taske eller pung og de flotteste smykker. Vælg for eksempel de nyeste varer. Den nye kollektion fra Zusss består af nye designs, farver og mønstre af deres helt vildt populære taskekollektion. Kekke Ronde tasken fås nu også i et moderne sildebensmønster, ligesom bæltetasken M. Så nu kan du erobre hver dag i et fuldendt sæt tøj fra Zusss! Hvem ønsker ikke det?


Bestil nederdele online

Har du set en flot nederdel? Du finder altid noget, der passer til dig og din stil. Bestil varen online, og oplev alle bekvemmelighederne. Med få museklik er du den stolte ejer af et dejligt nyt produkt. Vi behandler din ordre med det samme.