Cykeltasker

Du er 3 trin fra at finde den perfekte taske
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Cykeltasker

Kender du det, når man skal op på cyklen med en kæmpe oppakning af tunge indkøbsposer? Så er cykeltasker den ideelle løsning! Du får nemt plads til din skoletaske, laptoptaske eller indkøbsvarer i disse tasker, så du kan fortsætte cykelturen uden at trække.


Praktiske cykeltasker

Cykeltasker fås i flere modeller. Der findes dobbelte cykeltasker og enkelte cykeltasker, men også cykeltasker uden stativ, de såkaldte saddeltasker. En cykeltaske betyder komfort og sikkerhed. Cykeltasker bliver normalt betragtet som værende gammeldags. Men nu om dage fås cykeltasker til kvinder i alle størrelser, farver og mønstre, så alle kan få sig en trendy cykeltaske.


Dobbelte cykeltasker

Dobbelte cykeltasker er den type, der sælges flest af i Holland. Dobbelte cykeltasker fås i forskellige udgaver, farver og størrelser. Dobbelte cykeltasker er perfekte til alle cykler med bagagebærer. Eftersom cykeltasken sidder på begge sider af hjulet, er vægten godt fordelt.


Cykeltasker fra Reisenthel

Cykeltaskerne fra Reisenthel er kendetegnet ved deres moderne look og er perfekte til byboere eller folk med hang til udendørsliv. Reisenthels Urban-kollektion fokuserer på enkelhed. De hvide og sorte cykeltasker hører til denne kollektion. Det er letvægtstasker, der er lavet af stærkt stænksikret materiale.


Bestil dine cykeltasker online

Har du fået øje på din næste cykeltaske i vores webshop? Køb denne cykeltaske online. Hvis du bestiller din cykeltaske på en hverdag før kl. 12.00, bliver den sendt til dig samme dag. På den måde får du hurtigere mulighed for at nyde din nye cykeltaske. Vil du hellere se din cykeltaske i virkeligheden først? Så besøg en af vores butikker.