Fodlænker

Fodlænker

Ankelkæder

Du kan give dit outfit et elegant strejf med en ankelkæde. Særligt om sommeren er det flot at udsmykke sine ankler med en ankelkæde. Hos The Little Green Bag finder du dem i alle former og størrelser, både med charms, sten eller vedhæng. Men du har også valget mellem guld og sølv. Så der er noget for enhver smag. Det er alletiders tilbehør til dit strandlook. Ankelkæder er ikke kun herlige at købe til sig selv, men er også en god gave. Giv din mor eller din bedste ven en ankelkæde.

The Little Green Bag fører ankelkæder fra mærker som My Jewellery, Orelia og A Beautiful Story.

På få år er My Jewellery blevet et af de mest kendte smykkemærker i Holland. My Jewellery er især populært blandt unge. Mærket reagerer på de nyeste tendenser og tilbyder smykker til lave priser. Udover de smukke ankelkæder i guld og sølv fører My Jewellery også mange farverige varer. På den måde kan du få dine ankler til at blive ægte blikfang. Sæt alle dine ankelkæder sammen, og miks og match i det uendelige med smykkerne fra My Jewellery. Sæt ankelkæderne sammen med dit sommertøj for et unikt look.

Ankelkæderne fra Orelia må heller ikke mangle i din samling. Inspirationen til Orelias smykker kommer fra hele verden. Med øje for detaljen, stærke kombinationer af forskellige materialer og konkurrencedygtige priser er der noget for enhver smag i Orelias kollektion. Orelia er også et godt valg, når du vil give en gave til en, du har kær. Orelia har mange smykker med en smuk historie bag sig. Eksempelvis er dyrekredsens stjernetegn repræsenteret. På den måde kan du give nogen en helt unik og personlig gave. Vælg en flot ankelkæde til dig selv eller en anden. Sæt disse diskrete ankelkæder sammen med alle dine outfits, og begiv dig af sted med stil.

A Beautiful Story tilbyder også smukke ankelkæder i god kvalitet. Disse ankelkæder er lavet af metaltråd og sølv. Kombinationen giver ankelkæderne et unikt look, og de er også nemme at sætte sammen. Ankelkæderne er også en dejlig gave til gode venner eller din mor. Alle ankelkæder kan nemt justeres med båndet og passer derfor til alle ankler. Hvilken type ankelkæder vælger du?


Bestil ankelkæder online

Har du set en flot ankelkæde? Du finder altid det, der passer dig og din stil. Bestil din vare online, og oplev alle fordelene. Du bliver den glade ejer af dit nye indkøb med få museklik. Vi behandler din ordre med det samme.