Crazy Fashion Days

Laptop sleeves

Laptop sleeves
Begræns dine resultater
Sorter efter
73 artikler

weergave

HUGO
HUGO

Ethon S doc case

DKK 482,93 DKK 736,21 -34%

Eastpak
Eastpak

Blanket M 15 inch

DKK 170,29 DKK 222,72 -24%

HVISK
HVISK

Computer Sleeve 13 Matte Croco

DKK 267,80 DKK 409,01 -35%


Parkland
Parkland

Pilot 13 Inch

DKK 130,14 DKK 260,20 -50%

Cowboysbag
Cowboysbag

Bag Albany 15.6 Inch

DKK 148,58 DKK 371,45 -60%

Cowboysbag
Cowboysbag

Bag Albany 15.6 Inch

DKK 148,58 DKK 371,45 -60%


Wouf
Wouf

Coral Ipad

DKK 294,11
gratis gave

ikke gyldig ved salgHerschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Anchor Sleeve 13 Inch

DKK 309,89 DKK 371,75 -17%

Wouf
Wouf

Aida 15 Inch

DKK 409,01


Wouf
Wouf

Sevilla 15 Inch

DKK 409,01

Wouf
Wouf

Cadaques Ipad

DKK 294,11

Wouf
Wouf

Sevilla Ipad

DKK 294,11gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgComputercover

Vil du beskytte din bærbare uden at skulle have en stor laptoptaske? Eller har du en taske, men mangler den et polstret rum til at beskytte din bærbare mod skrammer? Så er et computercover lige noget for dig. Så er det her løsningen for dig: det er kompakt, polstret og gør det, det skal – nemlig at beskytte din bærbare. Et computercover er ikke bare nyttigt, det ser også godt ud. De farverige covers med flotte mønstre gør det sjovt at have din bærbare med på farten. De fleste computercovers passer rigtigt godt sammen med tasker fra samme mærke. På den måde har du altid et fuldstændigt og matchende sæt.


Sortiment af computercovers

I vores sortiment af laptoptasker finder du covers fra forskellige mærker såsom Herschel Supply Co., Castelijn & Beerens, Rains og Cowboysbag. Det giver dig masser af muligheder og garanterer, at du finder noget, der passer til din bærbare. Vælg et sejt mønster eller en smuk basisfarve. Et computercover fra et af disse mærker gør dig supersmart. Udover at beskytte din bærbare mod at blive ødelagt, så sikrer det, at du kan bruge den i årevis.

Computercovers fra Castelijn & Beerens er kendetegnet ved at være i læder. De passer derfor perfekt til deres tasker. Deres covers fås i forskellige størrelser. Og hvad mere er, så er disse computercovers meget robuste, og skal nok beskytte din bærbare i mange år fremover.

Vil du hellere have et mere farverigt computercover? Så tag et kig på vores computercovers fra Herschel Supply Co. De glade farver er meget smukke og praktiske. Et computercover beskytter din laptop mod udefra kommende påvirkninger. Den holder din laptop pæn og ubeskadiget. Hvilket computercover vælger du?

Computercovers fra Fjällräven kan ikke udelukkes fra denne liste! Disse covers genkendes på deres Fjällräven-logo og livlige farver. Computercovers findes i forskellige størrelser og farver, så de passer perfekt til taskerne. På den måde kan du matche dit cover med en taske fra Fjällräven. Hvilket cover er dit foretrukne?


Computercover størrelser

Computercovers findes til forskellige laptopstørrelser. Vi har 11 tommer, 13 tommer, 15 tommer og 15.6 tommer. Dette giver dig et udvalg af pæne computercovers i forskellige størrelser, designs og mønstre. Sørg for at kende størrelsen på din laptop. Så kan du finde det perfekte computercover. Kollektionen af computercovers matcher vores taskekollektion. På den måde kan du matche dine ting perfekt. Tag et kig på vores store kollektion af computercovers i The Little Green Bag.


Bestil computercovers online

Har du fundet et pænt computercover? Du finder med garanti noget, der passer til dig og din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag!