Laptop sleeves

Laptop sleeves
Begræns dine resultater
Sorter efter
60 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Cowboysbag
Cowboysbag

Bag Albany 15.6 Inch

DKK 186,31 DKK 372,55 -50%

gratis gave

ikke gyldig ved salg

Samsonite
Samsonite

Vectura Evo Office Case 15.6 Inch

DKK 528,26 DKK 663,81 -20%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgComputercover

Vil du beskytte din bærbare uden at skulle have en stor laptoptaske? Eller har du en taske, men mangler den et polstret rum til at beskytte din bærbare mod skrammer? Så er et computercover lige noget for dig. Så er det her løsningen for dig: det er kompakt, polstret og gør det, det skal – nemlig at beskytte din bærbare. Et computercover er ikke bare nyttigt, det ser også godt ud. De farverige covers med flotte mønstre gør det sjovt at have din bærbare med på farten. De fleste computercovers passer rigtigt godt sammen med tasker fra samme mærke. På den måde har du altid et fuldstændigt og matchende sæt.


Sortiment af computercovers

I vores sortiment af laptoptasker finder du covers fra forskellige mærker såsom Herschel Supply Co., Castelijn & Beerens, Rains og Cowboysbag. Det giver dig masser af muligheder og garanterer, at du finder noget, der passer til din bærbare. Vælg et sejt mønster eller en smuk basisfarve. Et computercover fra et af disse mærker gør dig supersmart. Udover at beskytte din bærbare mod at blive ødelagt, så sikrer det, at du kan bruge den i årevis.

Computercovers fra Castelijn & Beerens er kendetegnet ved at være i læder. De passer derfor perfekt til deres tasker. Deres covers fås i forskellige størrelser. Og hvad mere er, så er disse computercovers meget robuste, og skal nok beskytte din bærbare i mange år fremover.

Vil du hellere have et mere farverigt computercover? Så tag et kig på vores computercovers fra Herschel Supply Co. De glade farver er meget smukke og praktiske. Et computercover beskytter din laptop mod udefra kommende påvirkninger. Den holder din laptop pæn og ubeskadiget. Hvilket computercover vælger du?

Computercovers fra Fjällräven kan ikke udelukkes fra denne liste! Disse covers genkendes på deres Fjällräven-logo og livlige farver. Computercovers findes i forskellige størrelser og farver, så de passer perfekt til taskerne. På den måde kan du matche dit cover med en taske fra Fjällräven. Hvilket cover er dit foretrukne?


Computercover størrelser

Computercovers findes til forskellige laptopstørrelser. Vi har 11 tommer, 13 tommer, 15 tommer og 15.6 tommer. Dette giver dig et udvalg af pæne computercovers i forskellige størrelser, designs og mønstre. Sørg for at kende størrelsen på din laptop. Så kan du finde det perfekte computercover. Kollektionen af computercovers matcher vores taskekollektion. På den måde kan du matche dine ting perfekt. Tag et kig på vores store kollektion af computercovers i The Little Green Bag.


Bestil computercovers online

Har du fundet et pænt computercover? Du finder med garanti noget, der passer til dig og din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag!