Om The Little Green Bag

The Little Green Bag er shopping-adressen for trendy tasker, smykker og accessories fra topmærker. Her finder du komplette kollektioner fra Cowboysbag og stilfulde tasker fra MYOMY. Men også stilfulde kvalitetstasker fra Fred de la Bretonière og de trendy modetaskser fra Fabienne Chapot. Desuden har The Little Green Bag et antal mærker, som bare ikke må mangle i garderoben - såsom håndtasker Michael Kors og Guess. Musthaves er i øjeblikket "Smart Little Bags" fra LouLou Essentiels.

Se også The Little Green Bag for Men - den nye trendy webshop for herrer. Her kan du finde en større kollektion af smarte rygsække, arbejdstasker og andre accessories til herrer fra topmærker som Eastpak Of og Herschel Supply Co. Læder eller kunstlæder, stort eller småt - hos The Little Green Bag er der uundeligt mange valgmuligheder, men du kan altid være sikker på at få en trendy taske.

The Little Green Bag er altid up to date med de seneste modetrends, så vi på den måde kan sammensætte den perfekte modekollektion af tasker, punge, smykker og accessories. Lad dig inspirere af inspirationssiden og find den perfekte kombination af accessories til dit outfit.

The Little Green Bag hjælper gerne med at vælge fra de rette accessories til enhver lejlighed. Klik på "shop til lejligheden" og find perfekte accessories til et bryllup, til din stil i skolen eller på arbejdet eller en dejlig ferie!
Desuden pakkes alle håndtasker og accessories omgående med kærlighed for dig, så du hurtigt kan få glæde af dem! For hver euro du giver ud i webshoppen, modtager du en Baggie, hvormed du kan opspare kredit til butikken. Hold for alle taskenyheder øje med vores sociale medier.

Vi ønsker dig god shopping-fornøjelse!