Strandtasker

Du er 3 trin fra at finde den perfekte taske
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Strandtasker

Har du planlagt en dejlig ferie? Så har du muligvis chancen for at tilbringe nogle dage på stranden. I så fald er det rart at kunne have alle sine fornødenheder med sig. Bare tænk på solcreme, badehåndklæde, solbriller, din pung, en ekstra bikini eller badeshorts – plus en god bog. Alt dette kan du snildt have med i din strandtaske. Heldigvis har The Little Green Bag et stort udvalg af strandtasker, som sikrer, at du altid kan finde en, der passer perfekt til din stil. Så kan sommerferien godt begynde!


Strandtasker til kvinder

En kvindes taskesamling er ikke komplet uden en strandtaske. Ikke alene er det superpraktisk at have en rummelig taske med sig på stranden, men taskerne ser også muntre ud og emmer af sommerfornemmelser. Vi tilbyder en bred vifte af mærker som vores eget, The Little Green Bag, men også brands som Reisenthel, Herschel Supply Co. og Rains.

De hippe strandtasker fra The Little Green Bag er kendetegnet ved deres cool kurveflettede look. Kurvefletningen giver den helt rigtige sommerfornemmelse! Taskerne fås i shoppertaskestørrelse eller som skuldertasker. På den måde kan du vælge, hvilken type der bedst passer til dine behov.

Strandtaskerne fra Reisenthel er ideelle til en dejlig dag ved havet. Taskens praktiske design sørger for, at du kan opbevare alle dine ting nemt og sikkert. Vælg et cool mønster, og du er klar til at tage af sted!

Strandtaskerne fra Herschel Supply Co. er skønne, store skuldertasker med masser af opbevaringsplads. Tasken har lynlåslukning, så alle dine ting bliver opbevaret sikkert. Vælg en cool farve, og du er klar til at tage af sted!

Vi må heller ikke glemme strandtaskerne fra Rains. Selvom navnet Rains måske virker lidt misvisende til en strandtaske, så er der masser af praktiske tasker at vælge imellem fra dette mærke! Deres Tote Bag er eksempelvis en multifunktionel tasketype, der kan bruges året rundt. Taskens lette materiale gør den let at have med sig.


Bestil strandtasker online

Har du fundet dig en cool strandtaske? Du finder med garanti noget, der passer til dig og din stil. Bestil nemt dine varer online. Du bliver den stolte ejer af en ny taske med få klik. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du afsender din ordre inden kl. 12.00, sender vi varerne samme dag! Vil du hellere opleve strandtaskerne i virkeligheden? Det er muligt! Du kommer bare forbi en af vores butikker i Holland. Her står vores personale klar til at rådgive dig. Se på hjemmesiden, hvor du finder den nærmeste butik. Vil du gerne vide, om den vare du leder efter stadig er på lager? Varens lagerstatus vises på dens produktside. På den måde ved du, at du ikke går tomhændet derfra.