Bikinier

Bikinier

Bikinier

Med de sødeste bikinier fra topmærkerne er du klar til at nyde sommeren om vinteren. Du kan shoppe det sejeste badetøj fra topmærker som Shiwi året rundt hos The Little Green Bag. Du vil naturligvis gerne gøre et uudsletteligt indtryk på stranden eller ved poolen. Sæt en bikini sammen med et par flotte badetøfler og noget flot sommertøj.


Bikinier

Er du også på udkig efter den bedste bikini til næste sommer? Så er The Little Green Bag det rette sted for dig. Ikke alene har vi alle tiders udvalg af badetøj, men det bliver også opdateret med de seneste nye varer hvert år. De nye badetøjskollektioner ankommer inden sommeren og tilbydes direkte på vores hjemmeside. På den måde kan du sikre dig, at du er blandt de mest trendy til sommer. Vi sælger naturligvis disse varer året rundt, så du kan også købe din nye bikini midt i vinterkulden. Kollektionerne består af de bedste varer fra Shiwi. På den måde ved du, at du kommer til at se godt ud igen til sommer.


Miks og match

Det er superpopulært at mikse og matche i denne sæson. Hvorfor kun vælge én bikini, hvis du kan bruge flere med visse nøgleelementer. Nu kan du nemt sætte en flot mønstret top sammen med en ensfarvet underdel eller omvendt. På den måde kommer du helt sikkert i rampelyset. På den gode måde, naturligvis. Du kan eksempelvis matche Low Waist Brief Jewel med Julie Wired Bandeau Animania Cup D/E og skabe et look, der ikke er set før. Men du kan naturligvis også vælge et helt bikinisæt. I så tilfælde bør du kigge nærmere på Bikini Wrap Top Tropical Flower. Toppen er i slå-om-stil, hvilket betyder, at du nemt kan binde den. Og det er ikke det hele. Med denne bikini kan både toppen og underdelen vendes på vrangen. Det vil sige, at du får fire bikinier for éns pris! Det må du ikke gå glip af.


Shiwi Summer

Tag ud i sommerlandet iført Shiwi i år. Ikke alene sælger vi de bedste bikinier fra Shiwi. Vi har også et lækkert sortiment af badedragter. Du kan eksempelvis vælge den dejlige Beachbabe-badedragt denne sommer. På den måde skal du nok få folk til at vende sig om. Mangler du også det perfekte badetøj til din mand, ven, far eller bror. Eller måske badetøj til din søn eller datter, bror eller søster eller nevø eller niece? Så er The Little Green Bag det rette sted for dig. Vi fører ikke kun et bredt udvalg af badetøj til kvinder. Vi har også perfekte badebukser til mænd og supersjove badebukser, bikinier og badedragter til børn. Tag ud i sommerlandet iført Shiwi i år.


Bestil din bikini online

Har du set din nye bikini i vores webshop? Så skynd dig at bestille den, inden den bliver udsolgt. Selvfølgelig vil du gerne bruge din yndlingsbikini denne sommer. Vi begynder straks at arbejde på din ordre, så du kan være sikker på, at du hurtigt modtager denne sommers nye must-have.