Kuffert cover

Kuffert cover

Kuffertbetræk

Vil du gerne beskytte din kuffert? Eller trænger den til en ansigtsløftning, så den ser lidt mere trendy ud? Så er der ingen tvivl om, at et kuffertbetræk er løsningen. Kuffertbetræk beskytter din kuffert mod den hårde medfart, den ofte får i lufthavnen. Med et kuffertbetræk sker der ikke noget med din kuffert, og den får ikke nemt ridser. Udover at beskytte din kuffert er et kuffertbetræk ideelt, hvis du gerne vil forynge din kuffert. Et kuffertbetræk får din kuffert til at se ud som ny igen. The Little Green Bag har et bredt udvalg af kuffertbetræk, der passer til vores kufferter. På den måde får du et kuffertbetræk, der passer perfekt til kufferterne i vores sortiment.


Kuffertbetræk fra SUITSUIT

Kuffertbetrækkene fra SUITSUIT er specialdesignet til de smukke kufferter fra samme mærke. Kufferterne fra SUITSUIT er naturligvis kendt for deres smukke farver og mønstre. Ville det ikke være ærgerligt, hvis denne flotte kuffert blev ødelagt? Virkelig ærgerligt. Derfor er der særlige betræk til hver størrelse kuffert. Der findes betræk til kufferter i størrelsen 50 cm, 60 cm og 71 cm. Betrækkene er alle designet i samme smukke pastelfarver som kufferten. Så din kuffert ser lige så hip ud med betrækket, som uden. Men din kuffert er ekstra beskyttet, hvilket er genialt, når du er på farten!


Køb dit kuffertbetræk online

Har du set et praktisk kuffertbetræk? Bestil din vare online, og oplev alle fordelene. Med få museklik er du den stolte ejer af et dejligt nyt produkt. Vi behandler din ordre med det samme.