Tegnebog til Sedler

Du er 3 trin fra at finde den perfekte pung
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Begræns dine resultater
Sorter efter
141 artikler

weergave

Ted Baker
Ted Baker

Alyssaa

DKK 572,05 DKK 820,06 -30%

Cowboysbag
Cowboysbag

Card Wallet Longreach 6 cards

DKK 89,43 DKK 297,97 -70%

Michael Kors
Michael Kors

Jet Set Medium Snap Billfold

DKK 660,30 DKK 932,31 -29%


Nuit Blanche
Nuit Blanche

Ophelia Purse

DKK 260,90 DKK 521,72 -50%

Michael Kors
Michael Kors

Jet Set Medium Snap Billfold

DKK 626,08 DKK 932,31 -33%

Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Roy Coin Wallet RFID

DKK 161,76 DKK 261,05 -38%


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Roy Wallet RFID

DKK 154,05 DKK 223,38 -31%Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Roy RFID

DKK 188,41 DKK 223,38 -16%


gratis gave

ikke gyldig ved salg


Berba
Berba

Chamonix

DKK 409,84

Berba
Berba

Chamonix

DKK 409,84


Berba
Berba

Chamonix

DKK 372,55

Berba
Berba

Chamonix

DKK 335,26

Berba
Berba

Chamonix

DKK 484,43
gratis gave

ikke gyldig ved salg


gratis gave

ikke gyldig ved salgTegnebog til sedler

Tegnebog til sedler er den velkendte flade tegnebog, som kan foldes. Ikke alle ved, at en tegnebog til sedler har to flapper, som kan foldes sammen, og at denne type tegnebog også kaldes foldetegnebog af samme grund. En tegnebog til sedler eller en trefoldstegnebog bliver ofte opfattet som værende til mænd, men kvinder kan også godt lide den.

Der er mange forskellige holdninger til, hvad denne type tegnebog skal kaldes. Begge navne (tegnebog til sedler og foldetegnebog) kan bruges om den almindelige, flade tegnebog, som bliver foldet på midten. Det forklarer navnet foldetegnebog. Bruger man den til sedler, så er dens andet navn også ganske sigende.


Tegnebøger til sedler eller foldetegnebøger

Tegnebog til sedler eller foldetegnebog går ud på ét. Begge navne kan bruges om den almindelige flade tegnebog, der foldes sammen. The Little Green Bag bruger betegnelsen "tegnebog til sedler", men leverandører og andre webshops kalder den også gerne "foldetegnebog".


Sortiment af tegnebøger til sedler

Castelijn & Beerens er det mest almindelige brand, når vi snakker tegnebog til sedler. Cocco Ladies Wallet Zip fra Castelijn & Beerens er et eksempel på en meget feminin tegnebog til sedler. Tegnebøgerne fra dette brand kan let kendes på det smukke læder og det ensfarvede look. Derfor kan tegnebøgerne fra Castelijn & Beerens bruges som et perfekt match sammen med taskerne fra samme mærke. På den måde kan du let sammensætte et komplet sæt med disse varer. I tegnebøgerne er der plads til mønter, sedler og mange kort. Det er den ideelle tegnebog.

Et andet eksempel er tegnebøgerne til sedler fra Estella Bartlett. Disse tegnebøger fås i smukke pastelfarver. Det gør deres tegnebøger til sedler til et meget feminint produkt. I denne type tegnebog er der plads til mønter, sedler og mange kort. Med denne tegnebog får du fingrene i et vaskeægte blikfang. Sæt tegnebogen sammen med alle dine tasker og smukke outfits.

Udover disse topbrands har vi mange andre smukke tegnebøger til sedler i vores sortiment. Tænk bare på tegnebøgerne fra Michael Kors og Cowboysbag. Disse tegnebøger er alle i høj kvalitet og er tidløse produkter, der kan holde i mange år.

Medium Snap Billfold fra Michael Kors er en ægte klassiker, der fås i forskellige tidløse farver. Denne tegnebog er lavet af stenlæder af bedste kvalitet og er i en kompakt størrelse. Takket være sin størrelse kan denne tegnebog være i alle tasker og er derfor nem at have med sig. Tegnebøgerne fra Michael Kors har gulddetaljer. Det giver dem et sofistikeret look. Tegnebøgerne passer også perfekt til taskerne fra Michael Kors. Det gør, at de nemt kan sættes sammen, så der opnås et komplet look. Brug tegnebogen til alle dine outfits. Hvilken er din favorit?

Cowboysbag har forskellige typer tegnebøger til sedler. The Wallet Comet, Purse Haxby og Purse Tucson er ægte klassikere og smukke basisprodukter. Disse tegnebøger har et praktisk design og er små i størrelsen. Det gør dem nemme at bruge i enhver type taske. Tegnebøgerne fra Cowboysbag passer perfekt til taskerne fra samme mærke. Det gør det nemt at mikse og matche. På den måde får du et flot sammensat sæt.

Find din perfekte tegnebog til sedler hos The Little Green Bag.


Bestil din tegnebog til sedler online

Har du set din kommende tegnebog til sedler i vores webshop? Køb denne tegnebog til sedler online. Hvis du bestiller din tegnebog på en hverdag før kl. 12.00, bliver den sendt til dig samme dag. På den måde kan du lynhurtigt komme i gang med at bruge din tegnebog til sedler.