LIEBESKIND

Suede Lux Galaxy S4 Cover sienna brown

Vil du have mere end 5 stk? Anmode om et tilbud!
Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Kvinder
Brand farve navn sienna brown
Materiale Skind
Model telefon Samsung Galaxy S4
Mærke Liebeskind
Type cover ærme

Den Suede Lux Galaxy S4 Cover er det perfekte tilbehør til kvinder, der ønsker at tilføje et strejf af stil til deres Samsung Galaxy S4. Dette mobiltelefon dæksel er lavet af skind af høj kvalitet i en smuk sienna brun farve, der vil tiltrække opmærksomhed og skille sig ud.

Med sit elegante ærme-design passer dette Liebeskind cover perfekt til Samsung Galaxy S4-modellen. Det beskytter din telefon mod ridser, stød og snavs, samtidig med at det tilføjer et sofistikeret touch til din stil.

Uanset om du er på vej til arbejde, en aften i byen eller en afslappet dag med vennerne, vil dette Suede Lux Galaxy S4 Cover være din trofaste følgesvend. Det er både praktisk og stilfuldt, og det vil helt sikkert imponere.

Tag din stil til nye højder med dette skindcover til Samsung Galaxy S4. Bestil dit Suede Lux Galaxy S4 Cover i sienna brun i dag og giv din telefon den beskyttelse og stil, den fortjener.

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse