Vilkår og betingelser

Vilkår og anvendelighed
- Alle tilbud, ordrer og aftaler fra The Little Green Bag er underlagt disse vilkår og betingelser. Medmindre The Little Green Bag skriftligt accepterer andre vilkår og betingelser.
- Du kan ikke udlede nogen rettigheder for fremtidige transaktioner fra eventuelle aftalte afvigelser.
- Accept af et tilbud og afgivelse af en ordre indebærer, at du accepterer gyldigheden af disse vilkår og betingelser.

Levering
- Alle produkter, der er bestilt og betalt inden kl. 23.00, afsendes samme arbejdsdag. Ordrer, der modtages lørdag og søndag, afsendes mandag.
- Hvis varerne har en længere leveringstid eller (midlertidigt) ikke kan leveres, får du besked samme dag via e-mail.
- Vi gør alt for at holde vores lovede leveringstid. I perioder med travlhed på vores lager eller hos transportøren kan den dog blive forsinket.
- The Little Green Bag er ikke ansvarlig for nogen form for skade som følge af overskridelse af de annoncerede leveringstider.
- The Little Green Bag udviser den største omhu ved modtagelse af ordrer og afsendelse af bestilte varer. Ikke desto mindre kan det ske, at en ordre ikke bliver leveret eller er ufuldstændig. Du skal rapportere dette inden for 7 dage efter modtagelse af varerne. Leveringen vil derefter blive afsluttet eller omgjort på The Little Green Bag's regning, hvis det er nødvendigt.

Betalingsmuligheder
- Aftalen om køb og salg er etableret i det øjeblik, du accepterer tilbuddet, og du overholder de betingelser, der er fastsat heri. Så længe modtagelsen af denne accept ikke er bekræftet via e-mail, kan kunden ophæve aftalen.
- Det skyldige beløb kan betales via IDEAL, Mister Cash, Visa, MasterCard, American Express, PayPal, DIRECTebanking, Giropay, PayPal og bankoverførsel. The Little Green Bag accepterer IDEAL-betalinger via ABN-AMRO, Rabobank, Fortis, ING og SNS-banken.
- Ved betaling med Visa, MasterCard og American Express forbeholder The Little Green Bag sig ret til at kontrollere, om kortet er gyldigt, om der er tilstrækkelig forbrugsgrænse til at debitere købsbeløbet, og om dine adresseoplysninger er korrekte.
- Til betalinger anvendes MultiSafepay og Buckaroo. Disse betalingsudbydere håndterer transaktioner. MultiSafePay- og Buckaroo-transaktioner udføres i henhold til strenge sikkerhedskrav.

Klager og returneringer
- Vi gør alt for at give dig et perfekt produkt. The Little Green Bag anbefaler, at du inspicerer de leverede varer umiddelbart efter modtagelsen. Hvis de bestilte varer ikke lever op til dine forventninger, så tøv ikke med at underrette os via e-mail. The Little Green Bag vil altid forsøge at løse eventuelle problemer eller klager i samråd med dig og på den bedst mulige måde.
- Hvis The Little Green Bag ikke modtager nogen skriftlige indsigelser inden for 7 dage, vil The Little Green Bag antage, at den fuldt ud har opfyldt sine forpligtelser.
- Du har ret til at returnere de artikler, der er leveret af The Little Green Bag, inden for 14 dage efter modtagelsen. I løbet af prøveperioden på 14 dage skal du håndtere artiklerne og emballagen med omhu. Du må kun pakke produktet ud eller bruge det i det omfang, det er nødvendigt for at vurdere, om du ønsker at beholde produktet.
- Det er ikke muligt at returnere gavekort.
- Artikler kan returneres inden for prøveperioden, hvis det er rimeligt muligt i original emballage og i ny stand, og ved at returnere returformularen. Du er ansvarlig for at betale de relaterede forsendelsesomkostninger, hvis du bruger en anden part.
- Hvis varerne er ubrugte og ubeskadigede og er returneret rettidigt og korrekt, refunderer The Little Green Bag den betalte pris eksklusive omkostninger til en dyrere forsendelsesmetode, senest 14 dage efter modtagelse af varerne tilbage. Når en betaling er foretaget med et gavekort fra The Little Green Bag og/eller en af dens partnere (Fashioncheque, Webshop Giftcard, Your Giftcard, E-Bon, VVV-gavekort, Shoes & Accessories-gavekort), vil dette beløb blive betalt i et gavekort fra The Little Green Bag.
- Hvis varerne leveret af The Little Green Bag ikke returneres inden for 14 dage efter modtagelsen, betragtes varerne som accepteret.

Baggies
- For hver euro, du bruger, modtager du 1 baggie.
- Baggies vil kun blive krediteret for varer, der ikke er blevet returneret.
- Baggies krediteres 30 dage efter, at ordren er placeret.
- Når 300 baggies er blevet gemt, sendes en automatisk e-mail med en rabatkode til en værdi af €15.
- Rabatkoden kan bruges i op til 1 år efter, at den er udstedt på en ordre på mindst €25.
- Rabatkoden kan ikke indløses til kontanter. Hvis de bestilte varer returneres, vil rabatkoden blive genaktiveret.
- De personlige oplysninger, der gives, vil kun blive brugt til at aktivere kontoen og behandle ordren. Dataene vil aldrig blive gjort tilgængelige for tredjeparter, medmindre de er involveret i behandlingen af ordren.

Ansvar
- Ethvert ansvar for The Little Green Bag, The Little Green Bag's personale og produkter for enhver skade, uanset art, direkte eller indirekte, er udelukket fra det øjeblik, hvor produktet leveres til kunden. The Little Green Bag er heller ikke ansvarlig for skader forårsaget af tredjeparter i udførelsen af aftalen.
- The Little Green Bag påtager sig intet ansvar for eventuelle skader som følge af brugen af The Little Green Bag's produkter.
- The Little Green Bag's ansvar er altid begrænset til maksimalt købsprisen for den pågældende vare.
- The Little Green Bag kan ikke holdes ansvarlig for misforståelser, lemlæstelser, forsinkelser eller ukorrekt transmission af ordrer og meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsmidler i trafikken mellem dig og The Little Green Bag, eller mellem The Little Green Bag og tredjemand, for så vidt disse vedrører forholdet mellem dig og The Little Green Bag, medmindre der er tale om en forsætlig handling eller undladelse eller grov uagtsomhed fra The Little Green Bag's side.

Force majeure
- I en situation med force majeure suspenderes The Little Green Bag's forpligtelser. Hvis perioden med force majeure overstiger to måneder, har både du og The Little Green Bag ret til at opløse aftalen uden nogen forpligtelse til at betale erstatning. Tilfælde af force majeure omfatter strejker, driftsforstyrrelser, import/eksportforbud, uanset om dette sker hos The Little Green Bag eller hos The Little Green Bag's leverandører.

Privatlivets fred
- The Little Green Bag respekterer privatlivets fred for alle brugere af sit websted og sikrer, at de personlige oplysninger, du giver os, behandles fortroligt. Dine personlige data vil blive brugt til at behandle ordren.
- Udover at udføre ordrerne vil dataene kun blive brugt, med din tilladelse, til markedsføringsformål og til at opretholde kundeforholdet med dig.
- Dataene vil aldrig blive gjort tilgængelige for tredjeparter, medmindre de er involveret i behandlingen af din ordre.

Gældende lovgivning
- Aftalen og disse generelle vilkår og betingelser er udelukkende underlagt hollandsk lov.

Oplysninger om virksomheden
The Little Green Bag BV
Karel Doormanweg 41
3115 JD, Schiedam
Nederlandene
Handelskammer: 61971448
Momsnummer: NL8545.73.148.B.01

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse