Sale: up to 70% discount!

Rygsække

Rygsække
Begræns dine resultater
Sorter efter
11 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1


Reisenthel
Reisenthel

Allrounder R Shoulder Bag

DKK 298,48 / DKK 224,14

BESTIL NU
Reisenthel
Reisenthel

Easyfitbag Rugzak

DKK 261,12

BESTIL NU
Reisenthel
Reisenthel

Easyfitbag Rugzak

DKK 261,12 / DKK 239,08

BESTIL NU

Reisenthel
Reisenthel

Daypack Canvas Laptop 15 Inch

DKK 373,19 / DKK 306,32

BESTIL NU

Rygsække

Rygsække egner sig perfekt til en lang række lejligheder. Hvad end du bruger den som skoletaske, til arbejde, dagsture eller som ferietaske. Man kan altid stole på en god rygsæk. Men hvad er en god rygsæk? En god rygsæk er enhver rygsæk, når det handler om vores kollektion. Vi udvælger rygsækkene med omhu, vi er opmærksomme på kvaliteten af det anvendte materiale, hvordan en taske er sammensat, hvor meget plads, der er til dine ting, om det er nemt at tilgå alle dele af rygsækken, om den er komfortabel at have på osv. Det betyder, at vi er kommet frem til et flot udvalg af topmærker Eastpak, Herschel Supply Co., Fiorelli, Castelijn & Beerens og Fjallraven.

Modellerne i vores kollektion varierer fra cool og simpel til glad og sofistikeret med mange detaljer. Naturligvis har vi også et bredt udvalg af farver og tryk. Så du skal nok finde noget, du kan lide.
 

Bestil din rygsæk online


Rygsække kan nemt bestilles online i vores webshop. Det brede assortiment og vores simple bestillingsproces sikrer, at du med enkelte museklik kan blive den stolte ejer af en flot og smart rygsæk. Vi sørger for, at du hurtigt får leveret rygsækken så hurtigt som muligt.