Om The Little Green Bag

Vores rejse begyndte i 2009 i et lille loftsrum i Schiedam. Det var her vores passion for tasker blomstrede og voksede til en succesfuld international virksomhed med en online webshop og to afdelinger i Delft og Vlaardingen. Siden 2021 har hovedkontoret ligget i Schiedam, Holland.

Oprindeligt fokuseret på den moderne kvinde med mærker som Michael Kors og Guess, har vi udvidet vores sortiment til en mangfoldig kollektion, der omfatter de fedeste sneakers, tøj, accessories, smykker og livsstilsartikler fra mærker som New Balance, Hi-Tec, UGG og Marie-Stella-Maris. Vi begrænser os ikke længere til den moderne kvinde, men fokuserer nu også på mænd og børn.

Vi fortsætter med stolthed med at tilføje nye, bemærkelsesværdige mærker til vores sortiment, hvilket giver os en privilegeret position i modesegmentet. Altid på toppen af ​​de nyeste modetrends, sammensætter vores teams omhyggeligt kollektioner af sneakers, tasker, smykker og accessories for at inspirere dig og finde den perfekte kombination til dit outfit.
Nyd ikke kun produkter af høj kvalitet, men drag også fordel af omhyggelig og hurtig forsendelse. Dine favoritter er spækket med kærlighed, så du hurtigt kan nyde dine køb.

Sko: moderigtigt fodtøj til enhver lejlighed

Vi er online forhandleren af ​​trendy sko. Leder du efter afslappede og trendy sneakers, fede støvler, afslappede muldyr eller elegante hæle? Så er du helt rigtig hos os. Fashionistaerne blandt os kan forkæle sig selv med mærker som UGG, Michael Kors, Guess, Copenhagen Studios og Via Vai. Men sneakerelskere finder også et bredt sortiment med mærker som New Balance, Asics, Karhu, Hi-Tec og Vans. Leder du efter noget behageligt? Så tjek klipklapperne og sandalerne fra Crocs, Havaianas og Birkenstock.

Moderigtige og trendy tasker

Vi er specialister i mode og accessories, og tasker og rygsække er en væsentlig del af dette sortiment. Vi har et stort udvalg til kvinder, mænd og børn. Vores taskekollektion er nøje sammensat og omfatter kendte mærker som Cowboysbag, Ted Baker, Fjällräven og Michael Kors. Lige meget om du skal ud i løbet af dagen, danse eller cykle til dit forretningsmøde, kan du med os garanteret finde den perfekte taske til ethvert øjeblik af dagen!

Vision

Alt sammen ét sted, det er Den Lille Grønne Taske. Og det er også det budskab, vi formidler. Vores sortiment består af de smukkeste sneakers til kvinder, boxershorts til mænd, regnstøvler til børn og boligtilbehør til opholdsområdet. Vi tilbyder en online verden, hvor alt kan findes, og hvor det ikke behøver at tage lang tid at søge efter modeartikler.

Mission

The Little Green Bag er den online modewebshop, hvor kunderne finder deres lykke, når det kommer til den nyeste og mest trendy mode af højeste kvalitet. Sortimentet opdateres hver sæson med de nyeste og mest fashionable mærker og kollektioner. Vi skaber komplette looks til mænd og kvinder efter aktuelle trends og garanterer altid det bedste pris-ydelsesforhold.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse