Levis

Low Cut Batwing Logo 3-Pack Dark Denim

Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Mænd
Brand farve navn Dark Denim
Brand produktkode 903050001
Materiale Bomuld
Multipack 3-pack: 3-pak
Mærke Levis
Pasform Tætsiddende
Tørringsinstruktioner Egnet til tørretumbler ved lav temperatur
Vaskeanvisninger 60 grader

Denne Low Cut Batwing Logo 3-Pack er det perfekte valg af strømper til mænd. Med sin tætsiddende pasform og mærket Levis er disse strømper både stilfulde og behagelige at have på. De kommer i en flot mørkeblå farve kaldet Dark Denim, som passer perfekt til enhver garderobe.

Disse strømper er lavet af bomuld, hvilket gør dem bløde og åndbare. De er også meget holdbare og kan modstå gentagne vaske ved 60 grader. Du kan endda tørretumble dem ved lav temperatur uden at bekymre dig om at beskadige dem.

Med dette 3-pak tilbud får du tre par af disse fantastiske strømper. Dette betyder, at du altid vil have et par klar til enhver lejlighed. Uanset om du skal på arbejde, til fest eller bare slappe af derhjemme, vil disse strømper være det perfekte valg.

Så hvis du leder efter stilfulde og komfortable strømper, er dette Low Cut Batwing Logo 3-Pack fra Levis det ideelle valg for dig. Gå ikke glip af chancen for at tilføje disse fantastiske strømper til din samling!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse