Sko og slippers

Sko og slippers
Begræns dine resultater
Sorter efter
13 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Reef
Reef

Contoured Voyage Le

DKK 634,29 / DKK 444,00

Escape Lux Nature
Reef
Reef

Escape Lux Nature

DKK 223,49 / DKK 156,48

Reef
Reef

Cushion Bounce Court

DKK 283,56 / DKK 198,49

Cushion Luna
Reef
Reef

Cushion Luna

DKK 298,11 / DKK 208,68

Cushion Luna
Reef
Reef

Cushion Luna

DKK 298,11 / DKK 208,72

Reef
Reef

Bliss Wild

DKK 208,94 / DKK 146,26

Reef
Reef

Star Cushion

DKK 268,64 / DKK 188,05

Escape Lux Nature
Reef
Reef

Escape Lux Nature

DKK 223,49 / DKK 156,48

Reef
Reef

Bliss Embellish

DKK 208,94 / DKK 146,26

Reef
Reef

Stargazer Sassy

DKK 223,49 / DKK 156,48

Reef
Reef

Cushion Bounce

DKK 410,42 / DKK 287,29

Reef
Reef

Escape Lux

DKK 194,02 / DKK 135,81

Reef
Reef

Rover Catch Leather

DKK 447,36 / DKK 313,19

Sko og slippers

The Little Green Bag er naturligvis dit foretrukne sted, når det handler om tasker, punge og andre accessories. Men alle kvinder holder naturligvis af flotte sko. Derfor har vi valgt et nogle unikke par til dig og optaget dem i vores kollektion. Som du er vant til hos os, så går vi udelukkende efter de flotteste og bedste mærker. Først og fremmest Fred de la Bretoniere og Shabbies Amsterdam. Men vi har også de flotteste slippers - som helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed til sommer!
 

Espadrilles


Til sommer kan du rigtig nyde det flotte vejr med dine espadrilles fra Fred de la Bretoniere. De forskellige tryk og flotte farver giver rigtig fornemmelsen af sommer. Desuden er de dejligt lette og luftige, hvilket gør dem komfortable at gå rundt i. Espadrilles stammer fra Pyrenæerne. Sålerne på disse sommersko fremstilles af flettet tov, som fremstilles med en særlig teknik. Det går sålen fast, så den er rar at gå med! Modellerne fra i år spiller på fremragende vis med på de nyeste trends. Fremragende hvis du skal på festival, men også til en dag ved stranden, på ferie og selv i byen vil du helt sikkert gerne ses i dem.

Sneakers

Hop i dine sneakers, så er du ready to go! I de komfortable sneakers fra Fred de la Bretoniere kan du nemt komme rundt. Desuden er de easy on the eye! Det gør også dine sneakers til et fashion-item.

Booties

Booties fra Shabbies Amsterdam genkendes på de bløde farver. Støvlerne har flotte, stærke hæle og egner sig perfekt til brug i hverdagen: på arbejde, når du skal ud at handle, men også til en tur i byen. Men naturligvis i fremragende stil. Fordelen ved Shabbies-støvler er, at deres optimale pasform gør det en nydelse at gå i dem. Der må ikke mangle et par støvler fra Shabbies Amsterdam i din skosamling.

Slippers

Slippers giver den ultimative sommerfølelse! Komforten, solens varme på dine fødder og naturligvis den herlige lyd fra dine flip-flops, gør det så skønt at gå i slippers. Når du tænker på slippers, så tænker du formentlig på en vidunderlig, uforglemmelig ferie. På grund af de positive associationer, som folk har til slippers, kaldes de også memory makers. Det kan vi helt slutte op om. I vores assortiment finder du de flotteste og mest komfortable slippers fra mærker som Havaianas, Reef, SuperTrash og TKEES.

Bestil dine sko eller slippers online

Har du fundet dine drømmesko eller -slippers? Så bestil dem online i vores webshop. Vi stiller straks din bestilling klar til forsendelse, så du hurtigt kan gå rundt i den.