Kufferter

Kufferter

Du er 1 trin fra at finde den perfekte kuffert

Begræns dine resultater
Sorter efter
4 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1
TITAN
TITAN

X2 Flash Large Trolley 4 Wheels

DKK 1.418,40 / DKK 1.134,72

BESTIL NU
TITAN
TITAN

X2 Medium+ Trolley 4 Wheels

DKK 1.269,05 / DKK 1.015,24

BESTIL NU
TITAN
TITAN

X2 Small Trolley 4 Wheels

DKK 1.045,04 / DKK 836,03

BESTIL NU

TITAN
TITAN

X2 Large Trolley 4 Wheels

DKK 1.418,40 / DKK 1.134,72

BESTIL NU

Kufferter

At slæbe rundt på din gamle, kedelige kuffert er passé: frem over suser du som en ægte fashionista igennem lufthavnen med din nye stilfulde kuffert.

Søger du en flot kuffert, det springer i øjnene på bagagebåndet? Så er kufferterne fra SUITSUIT og Saxoline et fremragende valg. Kufferterne fra Saxoline har flotte dyretryk i kombination med glade farver. Så du stjæler uden tvivl showet på dine rejser.
Også kufferterne fra SUITSUIT har flotte farver og tryk, men med deres helt egen stil, som er karakteristisk for dette fantastiske kuffertmærke.

Leder du efter en mindre iøjnefaldende kuffert? Også hvad det angår, har vi et bredt udvalg.

Ud over SUITSUIT og Saxoline finder du i vores kollektion også kufferter af højeste kvalitet fra Guess, TITAN og Eastpak. Naturligvis kan du vælge mellem forskellige formater, hvilket gør det nemt at finde den perfekte kuffert. Det gør din rejse nemmere og sjovere!
 

Bestil din kuffert online


Har du fundet en kuffert, der passer til din stil og lever op til dine krav? Bestil kufferten online! Vi sørger for, at du så hurtigt som muligt får glæde af din kuffert. Så kan du uden problemer snuppe en rejse last minute!