Kufferter

Kufferter
Begræns dine resultater
Sorter efter
15 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1


Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Trade Carry On

DKK 1.344,60 / DKK 993,04

BESTIL NU

Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Trade Carry On

DKK 1.344,60 / DKK 941,26

BESTIL NU

Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Travel Organizers

DKK 373,23 / DKK 291,34

BESTIL NU

Kufferter

At slæbe rundt på din gamle, kedelige kuffert er passé: frem over suser du som en ægte fashionista igennem lufthavnen med din nye stilfulde kuffert.

Søger du en flot kuffert, det springer i øjnene på bagagebåndet? Så er kufferterne fra SUITSUIT og Saxoline et fremragende valg. Kufferterne fra Saxoline har flotte dyretryk i kombination med glade farver. Så du stjæler uden tvivl showet på dine rejser.
Også kufferterne fra SUITSUIT har flotte farver og tryk, men med deres helt egen stil, som er karakteristisk for dette fantastiske kuffertmærke.

Leder du efter en mindre iøjnefaldende kuffert? Også hvad det angår, har vi et bredt udvalg.

Ud over SUITSUIT og Saxoline finder du i vores kollektion også kufferter af højeste kvalitet fra Guess, TITAN og Eastpak. Naturligvis kan du vælge mellem forskellige formater, hvilket gør det nemt at finde den perfekte kuffert. Det gør din rejse nemmere og sjovere!
 

Bestil din kuffert online


Har du fundet en kuffert, der passer til din stil og lever op til dine krav? Bestil kufferten online! Vi sørger for, at du så hurtigt som muligt får glæde af din kuffert. Så kan du uden problemer snuppe en rejse last minute!