Havaianas

Havaianas
Begræns dine resultater
Sorter efter
143 artikler

weergaveHavaianas
Havaianas

Origine Slim

DKK 275,81 / DKK 193,06 -30%

37
Havaianas
Havaianas

Origine Slim

DKK 275,81 / DKK 193,06 -30%

37


Havaianas

Styrken ved Havaianas flip-flops er den perfekte kombination af enkelhed og stil. Fødderne fortæller en masse om en person, men måske endnu mere om brasilianerne. Brasilianerne har angiveligt de lykkeligste fødder i verden. Havaianas har et brasiliansk flag på alle deres flip-flops, som er med til at gøre mærket så kendt. Havaianas dykker dybt ned i en verden af farver og glæde. Havaianas flip-flops er den ideelle partner til dine fødder. Slap af, elsk livet, og vær glad; Alle de egenskaber kendetegner Havaianas.


Trin for trin med Havaianas flip flops

Det startede i 1962 med de første flip flops fra Havaianas. De var baseret på en Zori-sandal, - en typisk japansk sandal, hvor sålen er lavet af rishalm. Netop derfor har Havaianas flip-flops har en sål, med et mønster som ligner rishalm. Siden da er kollektionen blevet meget bredere, og der er endda et sortiment til småbørn, der først lige er begyndt at lære at gå; Havaianas Baby.

Havaianas er siden blevet det mest luksuriøse mærke blandt flip flops. Flip flops og sandaler er dybt forankret i Brasiliens kultur. Selv eliten går med disse komfortable flip flops. Flip flops er blevet et hit over hele verden.
 

Fantastiske flip flops

Når du sætter foden i en Havaianas flip flop, flyttes du straks til brasiliansk område, uden at skulle vise pas. De egenskaber, der gør mærket så let genkendeligt, findes i alle produkterne, med hver ny sæson. Hos Havaianas sætter vi pris på god energi, hvorfor de levende farver stråler af glæde, positiv energi og en følelse af frihed. Farverne er en del af alle vores flip-flops, som er præget af stor komfort og enkelhed. Havaianas flip-flops er typisk universalmodeller som passer til både mænd, kvinder og børn, og til ethvert budget. Flip flops giver god komfort i al din gang Komforten i disse flip flops er uden fortilfælde. Havaianas er ikke bare flip flops. Autentiske, enkle, komfortable og friske. Netop derfor Havaianas flip flops altid overraskende. De er både komfortable på en dag på stranden i dit foretrukne outfit, eller endda på kontoret i sommervarmen. Havaianas er lavet til alle og enhver.


Bestil Havaianas badesandaler online

Har du set de flip flops du drømmer om? Bestil dem nemt og lige til i vores webshop. Vi sørger for, du kan nyde dem hurtigst muligt. Du stjæler showet med de flip flops!