HAAN

Single HAAN Morning Glory 30ml Morning Glory

Vil du have mere end 5 stk? Anmode om et tilbud!
Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Kvinder
Brand farve navn Morning Glory
Bredde 5 cm
Dybde 1.5 cm
Højde 10 cm
Materiale Plastik
Mærke HAAN

Den Single HAAN Morning Glory 30ml sæbe er en fantastisk tilføjelse til enhver kvindes skønhedsrutine. Med sin forfriskende duft af Morning Glory og dens praktiske størrelse på 30 ml, er denne sæbe perfekt til at have med på farten.

Sæben er lavet af holdbart plastik og har dimensioner på 5 cm i bredden, 1.5 cm i dybden og 10 cm i højden. Denne kompakte størrelse gør det nemt at opbevare i tasken, lommen eller kosmetikpungen.

HAAN er mærket bag denne fantastiske sæbe. Deres fokus på kvalitet og stil gør dem til et populært valg blandt kvinder i alle aldre. Med deres Morning Glory farve navn tilføjer denne sæbe et strejf af elegance til din daglige plejerutine.

Uanset om du er på farten eller derhjemme, vil den Single HAAN Morning Glory 30ml sæbe være din trofaste følgesvend. Forkæl dig selv med denne luksuriøse sæbe og oplev den forfriskende duft og rensende egenskaber.

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse