Go Bananas

Zebra Slippers Green Leopard

Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Børn
Brand farve navn Green Leopard
Form næse Åben næse
Materiale Gummi
Materiale inderside Gummi
Materiale sål Gummi
Mærke Go Bananas
Type lukning Ingen lukning

Er dine børn vilde med dyr? Så vil de elske vores Zebra Slippers fra Go Bananas! Disse klip klapper er perfekte til små fødder, der elsker at hoppe rundt og have det sjovt. Med deres åbne næse og ingen lukning er de nemme at tage på og af. Og med det grønne leopardmønster vil dine børn helt sikkert skille sig ud fra mængden!

Vores Zebra Slippers er lavet af gummi både på indersiden, ydersiden og sålen. Dette gør dem utroligt behagelige at have på og sikrer, at dine børns fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen. De er også nemme at rengøre, så du behøver ikke bekymre dig om snavs og pletter.

Disse klip klapper er designet til børn i alle aldre. Med deres sjove zebra-look og det grønne leopardmønster vil de helt sikkert være et hit blandt både drenge og piger. Så hvorfor vente? Giv dine børn et par Zebra Slippers i dag og lad dem vise deres vilde side!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse