ELLE SMART SHOPPING

Garmin

Garmin

Intet resultat


Desværre er der ingen produkter for de valgte filtre.
Juster filtrene, eller tag kontakt til os, så vi kan give dig kompetent rådgivning.Garmin

Garmin er bygget til fremtiden. Fire enkle ord, der beskriver deres produkter, deres virksomhed og deres kultur. Som verdens førende producent af navigations- og GPS-produkter skaber de innovative produkter til brug i biler, fly, både, natur og sport. Produkter, der matcher passionen og de vigtige aktiviteter i deres kunders liv.

Garmins forretningsmodel med "vertikal integration" beholder alle udviklings-, fremstillings-, markedsførings- og lagerprocesser i huset, hvilket giver dem bedre kontrol over planlægning, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er populære - ikke kun på grund af deres attraktive design, overlegne kvalitet og fremragende værdi - de har også innovative funktioner, der gør kundernes liv lettere.
 

Garmins værdier

Garmins forpligter sig til at være en bæredygtig virksomhed ved at udvikle førsteklasses produkter, der kan bruges i biler, fly, både, natur og sport. Produkter, der matcher deres kunders passion og kan bruges til deres yndlingsaktiviteter. Garmin ønsker at være verdens førende på alle de markeder, de er en del af, og deres produkter skal være elsket for deres attraktive design, overlegne kvalitet og for at give den bedste værdi for pengene. Grundlaget for Garmins kultur er ærlighed, integritet og respekt for medarbejdere, kunder og forretningspartnere. Hver enkelt medarbejder stræber efter at hjælpe kunder og kolleger ved at levere fremragende kvalitet og holde sine løfter.
 

Socialt ansvar

Garmins forretningspraksis og politikker afspejler deres engagement i at beskytte vores planet og styrke menneskeheden og samfundet. Garmin fremstiller miljøbevidste produkter, der forårsager minimal miljøskade i løbet af deres livscyklus. Som en del af deres bæredygtige fremstillingsproces og politik for sikkert arbejdsmiljø udleverer de efter anmodning sikkerhedsdatablade for batterier og andre genstande, der sælges sammen med produkterne. Garmin støtter genvinding og genbrug af værdifulde materialer og fremmer sikker håndtering af farlige komponenter.
 

Smartwatches fra Garmin

Du kan også finde smartwatches fra Garmin hos The Little Green Bag. Fremhæv din sans for stil med smukke smartwatches, der passer til ethvert look og enhver lejlighed. Leder du efter et ur til at måle løbe-, cykel- eller svømmepræstationer? I så fald har du brug for et Garmin smartwatch. Urene kører på et proprietært styresystem, der primært fokuserer på at måle din sportspræstation som f.eks. din puls, maksimale iltoptagelse og løbekadence.
 

Bestil dit Garmin smartwatch online

Har du fundet et lækkert Garmin smartwatch? Du behøver ikke at vente længere - bestil det hurtigt og nemt online i vores webshop. Vi går straks i gang med din bestilling, så du får dit smartwatch hjem så hurtigt som muligt.

  • Gratis gave! (Med undtagelse af udsalg)
  • Spar Baggies for rabat