Fjallraven

Kanken Travel Wallet Navy

Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Volwassenen
Brand farve navn Navy
Brand produktkode F23781
Bredde 11 cm
Dybde 2.5 cm
Højde 19 cm
Materiale G1000
Mærke Fjallraven
Opbevaringsmuligheder 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Plads til mønter True
Plads til sedler True
Serie Kanken
Type lukning Ritssluiting

Den Kanken Travel Wallet er den perfekte rejseledsager til voksne. Denne pung med lynlås fra Fjallraven er både stilfuld og praktisk. Med sin flotte navy farve og holdbare G1000 materiale er den både moderne og slidstærk.

Med en bredde på 11 cm, en dybde på 2.5 cm og en højde på 19 cm, har denne pung den perfekte størrelse til at rumme dine vigtigste ejendele. Den har også flere opbevaringsmuligheder, herunder et indvendigt rum med lynlås og et åbent udvendigt rum.

Den Kanken Travel Wallet er ideel til at opbevare mønter og sedler, da den har dedikerede rum til begge. Du behøver ikke længere bekymre dig om at miste dine penge eller have dem rodet sammen.

Denne pung tilhører Kanken serien, der er kendt for deres stilfulde og funktionelle produkter. Med dens praktiske lynlåslukning kan du nemt og sikkert holde dine ejendele på plads.

Tag på eventyr med stil og funktionalitet med den Kanken Travel Wallet. Bestil din i dag og oplev den ultimative rejsekomfort!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse