Fjallraven

Kanken Pen Case navy

Vil du have mere end 5 stk? Anmode om et tilbud!
Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Volwassenen
Boligareal Kantoor
Brand farve navn navy
Brand produktkode F23783
Bredde 18 cm
Dybde 2.5 cm
Højde 7.5 cm
Materiale G1000
Mærke Fjallraven
Serie Kanken
Type lukning Ritssluiting

Hej og velkommen til vores e-handelsbutik! Vi præsenterer stolt Kanken Pen Case fra vores Mappe-kategori. Dette stilfulde etui er designet til voksne og er perfekt til kontorbrug. Med sin flådeblå farve og Fjallraven-brandetiket er dette etui både trendy og professionelt.

Med dimensionerne 18 cm i bredde, 2.5 cm i dybde og 7.5 cm i højde er dette etui kompakt og praktisk. Det er lavet af G1000-materiale, der sikrer holdbarhed og beskyttelse af dine penne. Kanken Pen Case er en del af den populære Kanken-serie og har en praktisk lynlåslukning.

Med dette etui kan du organisere dine penne og blyanter på en stilfuld måde. Det er ideelt til at opbevare dine skriveredskaber sikkert og nemt tilgængeligt. Uanset om du er på kontoret, i skolen eller på farten, vil Kanken Pen Case være din pålidelige følgesvend.

Bestil dit Kanken Pen Case i dag og tilføj et strejf af stil til din hverdag. Gør dig klar til at imponere med dette trendy etui fra Fjallraven!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse