Crocs

Crocband Winter Boot Pink lemonade lavender

Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Børn
Brand farve navn Pink lemonade lavender
Brand produktkode 206550
Form næse Rund næse
Materiale Nylon
Materiale inderside uld
Materiale sål Croslite
Mærke Crocs
Serie Crocband
Type lukning Ingen lukning

Er du på udkig efter de perfekte vinterstøvler til dit barn? Så er Crocband Winter Boot fra Crocs det ideelle valg! Disse støvler er designet til børn og har en rund næse, der giver ekstra plads til tæerne. Med deres pink lemonade lavender farve er de ikke kun praktiske, men også super stilfulde.

Støvlerne er lavet af holdbart nylonmateriale, der sikrer, at de kan modstå selv de barskeste vintervejrforhold. Indersiden er foret med blød uld, der holder fødderne varme og behagelige hele dagen. Så uanset om dit barn skal lege i sneen eller gå i skole, vil disse støvler holde dem varme og tørre.

Croslite sålen giver en let og støddæmpende fornemmelse, der gør det behageligt for dit barn at gå og lege hele dagen. Med deres ingen lukning design er de nemme at tage af og på, hvilket gør dem perfekte til børn, der gerne vil være uafhængige.

Med Crocband Winter Boot fra Crocs får dit barn ikke kun et par praktiske og varme vinterstøvler, men også et stilfuldt og komfortabelt valg. Giv dit barn den bedste beskyttelse mod vinterkulden med disse fantastiske støvler!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse