Crocs

Crocband Winter Boot Slate gray lime punch

Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Børn
Brand farve navn Slate gray lime punch
Brand produktkode 206550
Form næse Rund næse
Materiale Nylon
Materiale inderside uld
Materiale sål Croslite
Mærke Crocs
Serie Crocband
Type lukning Ingen lukning

Er du på udkig efter de perfekte vinterstøvler til dit barn? Så behøver du ikke lede længere! Vi præsenterer stolt Crocband Winter Boot fra Crocs. Disse støvler er designet til at holde dine børns fødder varme og komfortable, selv på de koldeste vinterdage.

Crocband Winter Boot er lavet af holdbart nylonmateriale, der sikrer, at støvlerne kan modstå selv de mest barske vejrforhold. Den indvendige foring af uld tilføjer en ekstra lag af varme og isolering, så dine børns fødder forbliver varme og tørre hele dagen.

Med deres runde næse og ingen lukning er disse støvler nemme at tage af og på, hvilket er perfekt til børn, der gerne vil være uafhængige. Den unikke Croslite-sål giver også en behagelig og støddæmpende oplevelse, så dine børn kan lege og udforske uden at blive generet af ubehagelige sko.

Crocband Winter Boot kommer i farven "Slate gray lime punch", der tilføjer et strejf af stil og personlighed til dine børns vintergarderobe. Med produktkoden 206550 kan du nemt finde og bestille disse fantastiske støvler til dine børn.

Så hvorfor vente? Gør dig klar til vinteren med Crocband Winter Boot fra Crocs. Dine børn vil elske dem, og du vil elske at se dem glade og varme i disse stilfulde vinterstøvler. Bestil dem i dag og lad eventyret begynde!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse