CLUSE

CLUSE har en omfattende kollektion af dameure, hvor forskellige farver kombineres med store ure. Det er let at skifte rem, hvilket gør, at et CLUSE ur kan styles på forskellige nye måder. Urene kan styles til de forskellige situationer og altid efter din smag.
CLUSE
Begræns dine resultater
Sorter efter
272 artikler

weergave

Minuit Mesh Full Black Minuit Rose Gold Black Minuit Mesh Silver Minuit Gold White
CLUSE
CLUSE

Minuit Mesh Gold

DKK 746,41

BESTIL NU

gratis gave
når du bruger 100 € ikke gyldig ved salg


gratis gave
når du bruger 100 € ikke gyldig ved salg


gratis gave
når du bruger 100 € ikke gyldig ved salg

Le Couronnement Rose Gold Le Couronnement Rose Gold White Le Couronnement Rose Gold White Le Couronnement Silver White
CLUSE
CLUSE

Le Couronnement Gold

DKK 895,76

BESTIL NU

Le Couronnement Rose Gold Le Couronnement Rose Gold White Le Couronnement Rose Gold White Le Couronnement Silver White
CLUSE
CLUSE

Le Couronnement Silver

DKK 821,08

BESTIL NU

CLUSE

Meet CLUSE! Disse moderigtige ure tikker for livet, mens du uden besvær ser ud som en fashionista med et ur fra Cluse på håndleddet.
 

CLUSE La Bohème: gør dit ur til et statement


Urkapslerne fra de La Bohème-serien er oversize (38 mm) på den stillige måde. Samtidigt har urene smukke detaljer, som tilfører dit outfit et dristigt og smagfuldt touch.

CLUSE Minuit: En hyldest til nattelivet


Minuit-urkapslerne fra CLUSE er noget mindre (33 mm) end dem fra La Bohème, men lige så smukke. De elegante modeller i denne serie bliver midtpunktet i al den skønhed som en aften kan tilbyde: en smuk stjernehimmel, den første date, eller mindet om aftener, som føltes uendelige. Det subtile design gør, at dette ur passer godt i sådanne situationer. En fin detalje: på urskiven stå tallet 12 med romertal.

CLUSE Pavane: en fornemmelse af luksus


De sofistikerede modeller i Pavane-serien i CLUSE-kollektionen har små gnistrende krystaller på urskiven. Det giver uret et feminint og luksuriøst look. Det forstærkes af armbåndene, som er fine og detaljerede. Urkapslerne er som hos La Bohème-urene 38 mm.

CLUSE La Roche: et kunstværk på håndleddet

!
Hvis du hellere vil se, hvad klokken er på et finurligt kunstværk, er urene i La Roche-serien et udmærket valg. Inde i kapslen (38 mm) finder du rigtig marmor. Så har du altid har et stykke af naturen med dig. Takket være denne detalje kan du være sikker på, at ingen har nøjagtigt det samme ur, som det du bærer om håndleddet.

Add some colour!


Dette urmærke byder på en omfattende kollektion af dameure igennem The Little Green Bag. De er udstyrede med metal- eller læderremme, i meget forskellige farver. Rosaguld er en trend, som ofte går igen, men der er naturligvis også de farver, som aldrig bliver umoderne: sølv, guld, sort og brun. Vil du hellere have en iøjnefaldende farve? Vi har dem også i gråt, grønt, blåt, rosa ... Vi kan fortsætte lidt endnu, men du har fattet det: Der er masser af valgmuligheder!

Forær et CLUSE dameur


Dameurene er meget populære takket være de trendy design og overkommelige priser. Det er derfor ekstra sjovt at forære et CLUSE ur.

Bestil CLUSE ure


Har du fundet et CLUSE ur, som matcher din stil og smag? Bestil den på nettet hos The Little Green Bag. Vi sørger for, at dameuret leveres med lynets hast til dig.