CYBER WEEK:

Bufandy

Bufandy

Bufandy

Der er en rørende historie bag Bufandys tørklæder. Dorien Straathof var rejseleder i Andesbjergene og var imponeret over de skønne stoffer, han fandt på markederne der. De farverige mønstre er skabt af de handlendes familier og traditionelt fremstillet i hånden. Turisternes efterspørgsel var dog ikke kæmpestor, for farverne var ofte for stærke og mønstrene for brogede. Dorien besluttede sig for at støtte de lokale kunsthåndværkere, så de kunne sælge deres kreationer andre steder end på markederne i højlandet.

På et marked i Ecuador fandt Dorien et særligt lækkert materiale fremstillet af alpakauld, der var dejligt varmt og blødt som silke. Det var håndlavet hjemme hos Fabian. Her sad 12 mænd og vævede de skønne, varme tørklæder. Sammen skabte Dorien og Fabian mærket Bufandy.

En af kollektionerne er opkaldt efter væveren Fabien. Selvom de fleste modeller bliver solgt på lokale markeder i Ecuador, kan man nu også købe tørklæderne her. Bufandys kreationer er tidløse og fås i forskellige farvekombinationer. I udvalget fra Bufandy finder du både stilfulde basisvarer og mere vovede eksemplarer. Du kan vælge en flot ensfarvet og tidløs nuance, der passer sammen med din garderobe. Men du kan også vælge en flot farvekombination af flere nuacner. På den måde kan du gør dit look lidt mere specielt.

Tørklæderne er lavet af alpakauld og er også velegnede til folk, der lider af uldallergi. Tørklæderne kradser ikke og er meget bløde. Takket være tørklædernes tidløse farver, kan du sætte dem sammen med mange forskellige outfits. Du bliver ikke nemt træt af tørklædet, og det kan holde i mange år. Ved at købe et tørklæde støtter du familierne i Ecuador. Bæredygtighed er også meget vigtig i kollektionen fra Bufandy. Eksempelvis består tørklæderne af 20 % akryl. Det gør tørklædet stærkere, så det holder længere.


Det perfekte stykke tilbehør til vinter

Tørklæderne fra Bufandy er ikke alene smukke, men også dejligt varme. Det er et ideelt tørklæde til vinter og til kolde dage. Men du kan også bruge et tørklæde i stedet for en frakke på lune forårsdage. På den måde kan du bruge tørklædet året rundt. Det smukke tørklæde skiller sig ikke kun ud ved sit flotte udseende men også pga. det lille logo, som sidder i siden af tørklædet. Det gør tørklæderne fra Bufandy nemme at genkende.


Bestil Bufandy online

Har du fundet et tørklæde fra Bufandy, som du bare må eje? Så kan du bestille det hurtigt online. Så snart vi har modtaget din ordre, går vi i gang med at behandle den, så du får dit tørklæde så hurtigt som muligt.