Bon Parfumeur

Bon Parfumeur
Begræns dine resultater
Sorter efter
27 artikler

weergave

  • 1
  • /
  • 1Bon Parfumeur
Bon Parfumeur

102 tea cardamom mimosa Eau de Parfum

v.a. DKK 217,78 DKK 282,60 -23%gratis gave

ikke gyldig ved salg
Bon Parfumeur

Bon Parfumeur er udviklet ud fra ønsket om at genoplive fortidens skønne kunstneriske parfumetradition på en særdeles nutidig og kreativ måde.

"Jeg har altid elsket parfumer. De ægte, kunstneriske parfumer ... Jeg holder af en autentisk og kreativ parfume, og at den parfume, jeg har valgt at have på, matcher mit humør. Det ud fra denne idé, at Bon Parfumeur blev til. Siden da er navnkundige franske parfumeeksperter kommet til på denne eventyrlige rejse for at vække vores firmas skønne dufte til live igen. Et sted, hvor alle har frihed til at være og skabe."

Ludovic Bonneton, grundlægger –


Starten på ...

Ludovic Bonneton skaber parfumer som i gamle dage, og som man drømmer om i dag. Bon Parfumeur.

Ludovic har foretaget en farverig duftrejse, som han fortæller om i tempi. Han brugte Jicky by Guerlain og derefter Vetiver by Carven som teenager (og næsten alle vetiver-parfumer herefter), Habit Rouge og Pour un Homme fra Caron. Så fik han med begejstring øjnene op for de nye, mindre kendte firmaer. Firmaer, der dengang praktiserede en tilbagevenden til parfumens rødder ved igen at gøre duften til det centrale i deres produkter. Med tiden og gennem sine rejser har Ludovic Bonneton leget med sine parfumekollektioner og holder af at bruge dem og arbejde med dem alt efter sit humør – og sågar alt efter vejret.

Han flyttede til Cali i Colombia. Og en dag ude ved Stillehavskysten lod han de colombianske vinde tale til sig. De blæste ham bagover og fik ham til at skabe et brand, der afspejler hans egen vision om dufte. Et personligt, innovativt og unikt mærke. I takt med sine tusinder af idéer puster grundlæggeren af Bon Parfumeur sammen med et dygtigt medarbejderteam liv i sine lyster.


Exceptionelle ingredienser

Det er traditionelle parfumevarer fremstillet i Frankrig baseret på exceptionelle ingredienser. Et kunstnerisk og kaotisk parfumeri, hvor alle har lov til at prøve, mikse eller samle deres dufte.

I dag tilbyder Bon Parfumeur et udvalg af 24 slags eau de parfum, der er skabt af seks talentfulde franske parfumeskabere og opdelt i ti forskellige duftkategorier. For et frit parfumeri.


Bæredygtighed

Lige fra ekstrakterne til den endelige emballage er duftene fra Bon Parfumeur 100 procent fremstillet i Frankrig med fokus på kvalitet, en kort produktionscyklus og en bæredygtig fremstillingsproces.

Man udvælger råmaterialer alt efter, hvor bæredygtig fremstillingen er. Derfor favoriserer man lokale producenter uanset omkostningerne. På den måde kan firmaet garantere kvaliteten af sine parfumer.


Ansvarlige og dygtige leverandører

Flakonerne bliver produceret i Normandiet af firmaet Pochet du Courval, som i fire århundreder har specialiseret sig i at formgive glas til luksusprodukter. Flaskernes form, stråleglans og gennemsigtighed er resultatet af mange timers arbejde og et unikt kendskab. Pochet-gruppen har forpligtet sig til at kombinere høj kvalitet og ansvarlighed gennem en stærk og klart defineret strategi for virksomhedens sociale ansvar.

Emballagen er fremstillet af pap, der er certificeret FSC Mix, hvilket betyder at det meste af emballagen stammer fra genanvendte fibre eller bæredygtig skovdrift. Man sørger for at overholde Bon Parfumeurs værdier til punkt og prikke.


50 og 100 ml flasker, der kan genpåfyldes

Eftersom man kan genanvende glasflasker, har firmaet valgt at bruge et system til genpåfyldning af sine 50 og 100 ml flasker. Det eneste, man behøver, er at få adgang til at tappe, så man ikke behøver at skulle smide flasken væk og købe en ny. Hvis du synes om idéen, vil de helt sikkert byde dig velkommen i deres fanskare.

Bon Parfumeur har en lang, holdbar og betænksom historie, hvilket gør det til noget særligt.


Bestil Bon Parfumeur online

Har du fundet den perfekte parfume fra Bon Parfumeur? Så tøv ikke med at bestille din flaske online!