Balvi

Coat Rack Shiitake Wood Black

Vil du have mere end 5 stk? Anmode om et tilbud!
Køb nu, betal senere
Officiel forhandler
Enkel og fordelagtig
Aldergruppe Voksne
Brand farve navn Black
Brand produktkode 26670
Bredde 174.5 cm
Dybde 28.5 cm
Højde 28.5 cm
Materiale Rustfrit stål
Mærke Balvi

Er du træt af at dine jakker og frakker altid ligger og roder rundt? Så er Coat Rack Shiitake Wood lige det, du har brug for! Dette stilfulde tøjstativ er perfekt til voksne, der ønsker at organisere deres overtøj på en elegant måde.

Coat Rack Shiitake Wood er lavet af rustfrit stål og har en smuk sort farve, der passer til enhver indretning. Med en bredde på 174,5 cm, dybde på 28,5 cm og højde på 28,5 cm, er dette tøjstativ rummeligt nok til at hænge flere jakker, frakker og tørklæder.

Mærket bag dette fantastiske tøjstativ er Balvi, der er kendt for deres kvalitetsprodukter. Med deres brand produktkode 26670 kan du være sikker på, at du får et holdbart og stilfuldt tøjstativ, der vil holde i mange år.

Så gør dig selv en tjeneste og invester i Coat Rack Shiitake Wood. Med dette tøjstativ kan du nemt organisere dit overtøj og tilføje et strejf af elegance til dit hjem. Bestil det i dag og oplev forskellen!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag. Ordrer afgivet på en lørdag eller søndag vil blive afsendt mandag.

Returnering kan ske inden for 30 dage efter købet og er for din egen regning.

Alle produkter sendes fra vores lager i Holland. Du kan spore din levering med vores track & trace-kode.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Vilkår og betingelser | Databeskyttelse